Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/4 anonim válasza:
Nem, de olyan már volt, hogy megfojtottam volna egy kanál vízben, annyira feldühített :D
3/4 anonim válasza:
Ez most valami vicc?... Én nem akarok olyan pasit, akit meg tudok verni. Még akkor sem, ha óhatatlanul is előfordul minden kapcsolatban, hogy dühös vagyok rá. De ez egyébként sem megoldás ilyenkor. És különben is olyan pasit szeretnék, aki erősebb nálam, ezáltal pedig biztonságot nyújt.
4/4 anonim válasza:
Nekem már volt 2 agresszív feleségem, de azért meg verni, nem tudtak! Csak hiányzott belőlük a szó, az érvekhez, és így próbálták ellensúlyozni!
Sok nő van ilyen ha nincs érve agresszív lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!