Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj az ha azt akarom, hogy valaki dugjon meg keményen?
Figyelt kérdés
Arra vágyom, hogy valaki szoptasson meg keményen, aztán a nedves puncim töltse meg színűltig. 20 L2015. okt. 11. 16:45
1/19 anonim válasza:
Kevesebbet vállalni nem mernék...
Nem baj, ha szereted a minőséget.
4/19 anonim válasza:
Ó, nem baj az. Hamarosan ömlenek a privát üzenetek.
Amúgy sose értettem ezt: pontot kap valaki azért, ha sokan írnak neki? Egyáltalán nem hiszem.
5/19 anonim válasza:
4:
az fel se merül benned, h nem pontra hajt, hanem tényleg f*ra?:)
7/19 anonim válasza:
1. vagyok megint.
4. Nyugi, én nem írok neki.
Ha szexet akar, akkor bárki jó neki. Ha kemény, vad szexet, akkor rám ír. Nehogy már én kérjem tőle, ha ő vágyik az én teljesítményemre...
8/19 anonim válasza:
ti sem gondoljátok hogy ez csaj ?
9/19 A kérdező kommentje:
Ne veszekedjetek itt :))
Nem szex partnert keresek, csak azt kérdeztem, hogy ez beteges gondolkodásra vall? Vagy normális ha erre vágyom?
2015. okt. 11. 17:00
10/19 anonim válasza:
#5: ajánlom neked #8 válaszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!