Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért találják az emberek ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért találják az emberek ezt furcsának?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok vagyis inkább lassan nő.

3 éve vagyok a párommal aki most tölti a 33-at.

Vele vesztettem el és előtte és most is h is mondjam

szinte ostromolnak a férfiak.

Amikor megtudják h párom van és vele is vesztettem el mindig meghökkennek h "Egy ilyen szép lány 3 éve van azzal a nyomorultal?". Ilyenkor feltudnám őket képelni.

A gimiben is ugyan ez volt h folyamatosan az volt a téma h én szűz vagyok.

A párom pedig rettenetesen félt h megcsalom viszont imádja h csak vele voltam együtt.

Ez állítása szerint növeli az egóját.

Mi ez a mentalitás a férfiaknél? Erre nem tudok rájönni..

2015. okt. 11. 01:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

i love gyik

szeretem amikor azért pontozzák le az embert mert nem tetszik az igazság (főleg a lányoknak) :D hajrá magyarok

2015. okt. 11. 13:09
 12/15 Missi_Key ***** válasza:
#5 engem baromira nem zavar, sőt, természetesnek tartom hogy az életet s a fistalságot éltetik az emberek.
2015. okt. 11. 13:28
 13/15 anonim ***** válasza:

értem

nem tudom neked van-e párod vagy nincs, de nekem nincs és ezáltal picit negatívabban tudok csak az ilyen helyzeteknek nekiállni

2015. okt. 11. 14:00
 14/15 Missi_Key ***** válasza:
nekem sincs...csak én vagyok olyan intelligens hogy objektív maradjak. bocsi.
2015. okt. 11. 20:47
 15/15 anonim ***** válasza:
a gorombaság is ebből ered?
2015. okt. 11. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!