Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért találják a haveri körben furcsának, hogy fiú létemre büszke vagyok a lábaimra?
Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 14:45
2/17 anonim válasza:
én sem értem ,szerintem is szépek.
3/17 anonim válasza:
én is büszke vagyok rájuk,..... de azért mert már annyi futóversenyt nyertem meg velük!! :))
5/17 anonim válasza:
mert ilyet a lányok csinálnak azért vazzeg
6/17 A kérdező kommentje:
A formájukra vagyok büszke, arra, hogy olyanok, mint a görög férfiszobrok lábai: tökéletesek az arányaik: vagyis kellő hosszúságú és megfelelő teltségű combok, kerek térdek és karcsú, de izmos alsó lábszárak alkotják őket.
2010. febr. 19. 14:58
7/17 anonim válasza:
Nincs ebben semmi, nekem volt pasim aki a saját popsijára volt állati büszke. Csak ezek olyan dolgok, amiket egy férfi nem oszt meg a barátaival. Előttem riszálta amikor kettesben voltunk, de más fiú előtt ez gáz.
8/17 anonim válasza:
Te is valami harisnyás féreg vagy mi? :d VALLD BE!!!! Amúgy valószínű, hogy homi vagy4
9/17 anonim válasza:
Normális ember nem izgul önmagára, azért. Kivétel az idióta nárcisztikus beütésűek, önimádó gyökerek.
10/17 A kérdező kommentje:
Ezt a harisnyás dolgot nem értem ... mire gondolsz? Ha arra, hogy vannak férfiak, akik női harisnyát hordanak, hát abból nem kérnék, az baromira távol áll tőlem. Én a lábamat a maga meztelenségében szeretem, persze csak nyáron van alkalmam erre, akkor lehet büntetlenül rövidnadrágot hordani. Amúgy a rosszindulatú kommentelőknek üzenem: abszolút normális a nemi orientációm. Az az érdekes, hogy a haverok még néha nyáron is furcsállják, hogy mindenhová rövidgatyában megyek, és általában túl rövidnek találják a shortjaimat. A barátnőjük miniszoknyáját bezzeg nem taláják túl rövidnek. Ha a csajok megmutathatják a futóműveiket, mi, srácok, miért ne tehetnénk meg ugyanezt?
2010. febr. 19. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!