Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért találják a haveri...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért találják a haveri körben furcsának, hogy fiú létemre büszke vagyok a lábaimra?

Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 14:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Azért mert az b*zis. És szerintem zavarja őket hogy egoista vagy. Ennyi erővel hordj tangát ha a lányok megtehetik te miért ne tehetnéd meg?
2010. febr. 19. 15:22
 12/17 A kérdező kommentje:
Egy fiú esetében is éppen olyan fontos lehet a "szép láb- faktor", mint a lányok esetében!
2010. febr. 19. 16:17
 13/17 anonim ***** válasza:
Képet, képet!:-)
2010. febr. 24. 19:39
 14/17 anonim ***** válasza:
Tényleg, mutathatnál egy képet és megmondjuk majd van-e okod rá =)
2010. febr. 24. 19:42
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha tényleg büszke vagy rá, akkor miért ne tehetnél fel egy képet?:-)
2010. febr. 24. 20:42
 16/17 anonim ***** válasza:
Naaa azért ne hasonlítsd magad egy miniszoknyás lányhoz:D
2010. márc. 3. 10:40
 17/17 anonim válasza:

Kedves témaindító.

Azért találják furcsának, mert irigykednek rá, hogy a Tiéd szebb.

Nincs is semmi meglepő abban, ha egy fiú büszke a lábára. (Ha szép)És, ha vonzónak tartja a fiúk lábát. Én is szeretem a fiúk szőrös, vagy kevésbé szőrös lábát, de csak, ha szép és ápolt. Nekem is mondta már sok fiú és lány is, hogy formás vékony ápolt futóművekkel rendelkezem. Szeretem simizni, és, ha más simizi azt is. :)

Az irigyekkel, lenézőekkel meg ne foglalkozz.

Szia. :)

F21

2010. márc. 3. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!