Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért találják az emberek ezt furcsának?
21 éves lány vagyok vagyis inkább lassan nő.
3 éve vagyok a párommal aki most tölti a 33-at.
Vele vesztettem el és előtte és most is h is mondjam
szinte ostromolnak a férfiak.
Amikor megtudják h párom van és vele is vesztettem el mindig meghökkennek h "Egy ilyen szép lány 3 éve van azzal a nyomorultal?". Ilyenkor feltudnám őket képelni.
A gimiben is ugyan ez volt h folyamatosan az volt a téma h én szűz vagyok.
A párom pedig rettenetesen félt h megcsalom viszont imádja h csak vele voltam együtt.
Ez állítása szerint növeli az egóját.
Mi ez a mentalitás a férfiaknél? Erre nem tudok rájönni..
Nem ti vagytok az első pár, ahol egy a saját korosztályában sikertelen pasas egy nála jóval fiatalabb és teljesen tapasztalatlan lánnyal van. Hogy miért is baj? Mert kihasználja a tapasztalatlanságod, mivel a 30as nőknél, de még a tapasztaltabb 20asoknál se lenne esélye.
Te meg persze nem veszed észre, pont mert még senkivel se volt dolgod.
De ha valaki 10 év múlva megkérdi, miért voltál ezzel a pasassal, azt fogod mondani, hogy már te se tudod miért.
idegesít minket fiúkat hogy egy sokkal másabb korosztály vesz el a mi korosztályunkból egy lányt, így lehet sok esélyt elront
neki is megvan a korosztálya, miért pont egy kislányt akar felnőttként, gyereket meg majd gondolom 50 évesen akar nevelni
csak egy picit kell gondolkodni az ilyenekben.. picit..
a pasik néha rettentő retardáltak.
nem fogják fel miért nem őket akarja az összes 10/10-es lány....
azzal hogy leszólja a másikat és kinyilvánítja az iránta érzett megvetését,megpróbálja dominánsnak vagyis értékesnek bemutatni önmagát.
pedig a te félédnél ez nagyon nagy öngól.
az ilyeneknél szépen a kertek alatt simulékonyan kell bekúszni,vágyat ébreszteni,nem pedig negatívan megítélni a döntésed,ezzel mintegy lebutázva téged.
ha meg le vagy butázva akkor persze hogy ideges leszel.
és azzal hogy ezt nem tetted szóvá,vagy nem osztottad ki azt a pofont egy kicsit el is árultad a kapcsolatod.
a pasid meg ki tudja miért-te biztosan tudod-nem mutatkozik a te köreidben ha ilyen hangnemben mernek nyilatkozni róla.
egy normális férfi nyilvánosan is felvállalja a csaját több okból.
1.mert szereti és büszke rá.
2.bemutatja minden rivális előtt a birtokviszonyt.
3.bemutatja azt is hogy határozott és kész boxolni azért ami az övé,úgyhogy ku-rvára el a kezekkel.
szóval lehet,hogy csak szégyell téged egy kicsit ha mindezeket nem teszi meg és közben maga miatt is szégyenkezik,hogy a te ismerőseid előtt nem igazán mer mutatkozni,mert fél az ítéletüktől a körkülönbség miatt.
tehát szégyen és félelem.
amit meg írt itt az egyik egyik idióta az komplett sületlenség,hogy nem talál magának korabelit a srác.
minek dugjon korabelit ha kap fiatalt és szépet?
az még 6-7 évig jó csaj lesz a 30as meg már csak sza-rabb.
a 30as magyar nők hírből sem ismerik az edzést és az egészséges táplálkozás,ezért nem kérdés hogy a 20 éves ezerszer tutibb.
Engem is zavart 15-18 évesen, hogy pont azok a lányok jöttek össze náluk 10 évvel idősebbel, akik nekem is tetszettek. Aztán egyszer csak ùgy hozta az élet, hogy én is 10 évvel fiatalabb lány mellett kötöttem ki és ennek már hat éve. Hozzá kell tennem, volt előtte 10 évvel idősebb is. Szòval nem azért alakult így, mert az idősebb korosztállyal ne tudtam volna mit kezdeni.
Valòban hìzelgő a tudat, hogy egy jòval fiatalabb párom van. Másik oldalròl nézve pedig az irigyeimet is meg tudom érteni.
Te us hülye vagy, meg a faszid us.
Illetve inkább nagyon éretlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!