Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen érzés az anális szeretkezés? Van rá igényetek és a partnereiteknek ez mennyire jön be?
Nem értek egyet azzal, hogy análisan ne lehetne szeretkezni. Pont ugyanolyan érzelmesen végig lehet csinálni, mint egy hagyományos aktust, annyi különbséggel tényleg, hogy amikor elérkezik a behatolás ideje, a pasi nem a megszokott helyre, hanem a hátsó bejárathoz illeszti...
Persze seggbe is tud dugni a szó szoros értelmében, ha ahhoz van kedve, de nem feltétlenül kell, hogy az anális szex érzelemmentes legyen.
11es válaszolónak igaza van. Hozzátenném,hogy egy nő ugyanúgy el tud jutni a csúcsra,mint szeretkezés közben...de egy nő sem tud állandóan élvezni,és mégis szexel...ez hogy van? Ha egy nő nem úgy tapasztalja meg az első anális érintkezést,az nem az ő hibája,hanem a férfi nem úgy csinálta a dolgait,hogy a nőnek jó legyen...egy nőt,ha izgatnak közben,akkor élvezni,fogja,és ha a pasas berakja egyből s&ggedbe,és nem lassít,akkor megsérti a belső falat,vagy egyéb,és rossz emlékeid lesznek tőle,ami miatt nem akarod mégegyszer hallani sem,és csinálni sem.... remélem segítettem.
23/L
Nekem anno a barátnőm vezetett rá, nekem szerintem eszembe sem jutott volna... ettől az még szeretkezés volt!
Rettenetes, amikor ahogy egyesek egy ilyen szubjektív sztori kapcsán kijelentik ".... és pont!"
Uh... jól van, te vagy az út az igazság és az élet is, csak nem az enyém... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!