Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen érzés az anális szeretkezés? Van rá igényetek és a partnereiteknek ez mennyire jön be?
Nekem van, es a parom is nagyon elvezi :)
17L
ez a kérdés kicsit sántít. análisan nem lehet szeretkezni. lehet úgy dugni, de nem szeretkezni.
a seggbedugás szerintem a nő megalázásáról szól, ezért is annyira vonzó a pasiknak.
nem mintha feltétlen mindig ellenemre lenne, nem veszem magam annyira komolyan.
igénye inkább a partnereimnek szokott erre lenni. 24L
Elnezest, nem szanom sertesnek amit irok.
Szerintem ektelen butasag az analis szexet a no megalazasaval egy lapra tenni.A fenekedben roppant sok idegvegzodes van, ezert kellemes, nem azert mert a kisasszonyon , nagy ferfiasan minden lukat betomtel.
Nekem nem jött be. Fájt, megalázó volt.
És nekem ne akarják már bemagyarázni, hogy a férfi azért akarja csinálni, mert a nő is élvezi... Ekkora baromságot!
A férfi ezzel töri be a nőt, és még azt is élvezi, ha a nőnek ez fáj!
Akkor a férfi nem erőltetné, ha a nő azt mondja, hogy nem akarja, de a férfi addog nyüszöli a nőt míg az bele nem megy... Igen, itt nyilván a nő boldogságáról van szó, hogyne! :D
Van nő, aki élvezi, annak szép tág s.gglyuka lesz, mivel a pasik ezt szeretik.
Azok a nők, akik amúgy élvezik a szexet, de a s.gglyukszexet nem akarja, mert mondjuk volt egy rossz tapasztalata, azt leszólják, leprűdezik, és a kutyának sem fog kelleni.
Néha tényleg meglep, mennyire egyszerű néhány nő... Attól, hogy nektek rossz volt a dolog és kialakítottatok egy negatív dolgot, miért érzitek úgy, hogy azt ráhúzhatjátok mindenkire?
Nekem volt, hogy a barátnőm kérte meg, hogy csináljuk popsiba. Lassan és gyengéden csináltam és nem dugás, hanem szeretkezés volt a dolog. Élvezte. Nem aláztam meg. Nem érezte magát megalázottan. Most akkor mi vagyunk a hibák az egyszerű életetekben?
S.ggbe nincs szeretkezés csak b...szás. Pont.
Azért, mert te lecseréled a nőd punciját a s.gglyukára, és ebbe a nőd önként bele ment, sőt, ő kérte, nem kell mindenkinek megtennie.
Ennyi az egész.
Orális szexról itt nem volt szó.
Csak s.ggbebas.zásról.
És az olyan búzás, mikor férfiaktól mást sem hallok, mint hogy "popsiba csináltuk....popsiszex...stb" Azért, mert a "popsi szót használjátok, attól még a végbelét, a s-gglyukát rakod meg a ribidnek... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!