Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Van akit tényleg zavarha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Van akit tényleg zavarhat a kis mell, ha minden más rendben van?

Figyelt kérdés
pl:van aki tényleg utálja, vagy annyira nem számít?- nálam nem fog változni, (19/L) - de lett egy barátom akivel nagyon jól kijövünk és ez tényleg nagy dolog, de még sose volt előtte senkim. Sok mindenben hasonlítunk, de 2 évvel idősebb álam, és ő már nem szűz. szerintem sejti hogy én még az vagyok, de biztos hamarabb akarja. Eléggé izgulok de főleg a kis mellem miatt. Nem akarom elronntani se, -ezzel kapcsolatban is írhatnátok.... bocsi ha hosszú a kifejtés (:

2015. okt. 10. 10:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én utálom a nagy mellet. A barátnőmnek sincs nagy melle.
2015. okt. 10. 10:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem egyáltalán nem zavar. Az első barátnőmat zavarta hogy pici a cicije, de szerintem aranyos, sokat kényeztettem és dicsértem, egy idő után rájött hogy tényleg nem kell emiatt aggódnia és megnőtt az önbizalma.
2015. okt. 10. 10:55
 3/12 anonim ***** válasza:
14%

A mell a nőiesség egy szimbóluma,szebb a nagyobb formás cici ezt kár tagadni.Te is szeretnél nagyobbat ugye?

Ha a tested rendben van,nem vagy elhízva,kemény formás fenék, szép haj szép mosoly sokat kompenzál.

Miért nem feküdtél már le a barátoddal?Itt volna már az ideje,nem hiszem hogy már nem szeretnéd kipróbálni és a barátod is biztosan szeretné már a dolgot.

2015. okt. 10. 10:58
 4/12 anonim ***** válasza:
kit érdekel, mikor lehet bármelyikkel játszadozni és fel is izgat egy cici látványa...
2015. okt. 10. 11:05
 5/12 anonim ***** válasza:
97%

A pici cici mell-ékes :))

Ne siesd el az elsőt! Valószínű a barátod tisztában van a méreteiddel,s ha még veled van,ez a része a dolgoknak a későbbiekben se fog problémát jelenteni.Ne görcsölj, s védekezzetek !!!

2015. okt. 10. 11:16
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi eddig a válaszokat!
2015. okt. 10. 11:21
 7/12 anonim ***** válasza:
Vannak, de ők eleve nem fognak összejönni egy kismellű nővel.
2015. okt. 10. 11:45
 8/12 RRR ***** válasza:

biztos

de a barátodat nem,ne félj

ő is tudja,látta,hogy az van

imádni fogja,nyugi

2015. okt. 10. 12:48
 9/12 anonim ***** válasza:

Kérdező: van akit tényleg zavar, X ha minden rendben van?

X:

- alacsony termet

- kis farok

- nem túl jóképű

- kicsit elhízott

- nem izmos

- nem túl tanult

Nézz magadba, Te is biztos találsz olyat, ami zavar, hiába van minden rendben, szóval igen, van pasi akit ez zavar annyira, hogy gondot okozzon.

2015. okt. 10. 13:15
 10/12 anonim ***** válasza:

Van ilyen, de a barátod biztos nem az!

Mivel már most is látja rajtad, hogy mekkora, és ha zavarná, oda se ment volna hozzád.

2015. okt. 10. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!