Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen Diane 35 fogamzasgatlo? En mellnovelesre kertem a dokitol valamit es ezt irta fel. Minden rendben velem es a havim is rendszeres mindig. Nem fog artani? Soha nem szedtem eddig fogamzasgatlot. Es tenyleg no tole a mell?
Én a helyedbe eldobnám jó messzire. Én szedtem a diane-t, de azért mert az arcom nagyon pattanásos volt, orvosi felügyelet mellett szedtem egy évig, ez a maximuma ennek a készítménynek, mert ez nem fogamzásgátló hanem ez csak a mellékhatása.
Aki meg felírta neked csak azért hogy növeld a melledet, annak bevonatnám az engedélyét, hogy lehet vki ennyire felelőtlen orvos létére.
Ja és a mellnövelést max szilikonnal tudod elérni, nem hormonokkal!!
Se te, se a dokid nem vagytok normálisak.
ez egy gyógyszer b.zd, lórúgás hormontartalommal!!!
Diane35-öt szedtem majdnem 4évig!a mellem nem nőtt tőle,szerintm és ez jó nagy hülyeség...de mind1!
hizni sem hiztam!a hatása viszont jó!
tegnap 22:50
Ki volt az a nődoki, aki 4 évig folyamatosan felírt neked diane 35-öt? Maximum 1 évig szabad szedni és már akkor is durva, általában ebből a max fél évet javasolják. Nem lett semmi bajod tőle?
Azért nem vagytok normálisak, kicsi csillag, mert a fogamzásgátló tabletta nem mellnövesztésre való, hanem arra, ami a nevében is benne van: FOGAMZÁSGÁTLÁSRA!!! itt a főbaromállat a dokid, aki képes volt ilyen indok alapján kiírni. épeszű doki elküldött volna téged a sunyiba. a gyógyszer mellékhatása valóban lehet mellnövekedés, de ez csak átmeneti. ha abbahagyod a gyógyszert, vissza fog csökkenni az eredeti méretére, úgyhogy ezt többszörösen is megszívtad: fölöslegesen bombázod magad hormonnal..
neked komoly önértékelési zavaraid vannak, kérdező. nem mellnövesztésre van szükséged, hanem egy pszichoterapeutára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!