Ez így rendben van egy edzésen? Mellel kezdem
Figyelt kérdés
mell: fekvenyomás 4x8, tárogatás 4x8-12, nyomást chest press gépen 4x8-12
láb: lábnyújtás 4x12, lábhajlítás 4x12, lábtoló 4x12,(a térdem miatt edzek csak ennyit lábra)
2013. nov. 27. 19:14
1/14 clint válasza:
én jobban szeretem a terem lehetőségeit jobban kihasználni melledzésen. Ergo nem tartom elégnek a hármat hacsak nem jó a genetikád. Nekem jobban megy a tömeg rá, ha többet edzem.
Amúgy én külön CSAK lábnapot tartanék, a mellet inkább vállal edzeném..
2/14 A kérdező kommentje:
csak 3 gyakorlatért nem érdemes bemenni a terembe lábnál
2013. nov. 27. 19:22
3/14 anonim válasza:
Mellre kéne még döntött pados gyakorlat(de nem kell 8 sorozat tárogatás).
4/14 anonim válasza:
Én is külön napra tenném a lábat. Mellre nálam 4, mostanában 5 gyakorlat is megy, de van akinek 3 is elég.
5/14 A kérdező kommentje:
hol van ebben 8 sorozat tárogatás?
2013. nov. 27. 19:24
7/14 clint válasza:
Ha mindenképp csak három gyakorlatot akarsz a lábra akkor, tedd a hát mellé.
8/14 A kérdező kommentje:
és miért pont a hát mellé? miért nem a mell? :D
2013. nov. 27. 19:29
9/14 A kérdező kommentje:
a hát az tudtommal nagyobb izomcsoport mint a mell
2013. nov. 27. 19:32
10/14 clint válasza:
a melledzésnél dolgozhatak a vállak is és forditva, emiatt nem igazán jó a regenerálódás... de embere válogatja, nekem nem lenne jó mert szerencsére nagyon nagy a vállam, emiatt fontosnak érzem, hogy jól regenerálódjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!