Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ez a két nap...

Szerintetek ez a két nap rendben van így étkezés ügyileg? ( lásd alul)

Figyelt kérdés

tegnap:

[link]

Ma:

[link]

[link]

2013. nov. 14. 21:42
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

UI:

Tegnapi nap a mennyiségek szétosztva értendőek, és a mai nap sem 5 étkezésből állt, hanem amelyikhez a legközelebb volt ahhoz írtam. Pl a nassolás az az uzsi és a vacsi között van mert az uzsit azt kb 4-5 kor ettem a vacsit meg csak 8kor turdtam aztán másfél óra mulva ettem a túrót + fehérjepor.

2013. nov. 14. 21:45
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem rossz, de kell annyi zöldség is, mint hús. És nem mindegy hogy ezt egy 50 kilós vagy egy 90 kilós eszi meg. És nem mindegy a cél sem. Szóval kevés az infó.
2013. nov. 14. 22:00
 3/12 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy beleszólok, de a 2. kép szélén ott szerepel, hogy 78 kg. Persze ettől függetlenül lehet, hogy random adat, de hátha ez esetben a valóságot fedi :)

(am. én is véletlenül vettem észre)

2013. nov. 14. 22:02
 4/12 A kérdező kommentje:
78 az valós, am 21 éves vagyok 175 centi, és kb 2 kiló lehet rajtam a felesleg, az max és az is hason, igazából le akarok csutkára szálkásítani.
2013. nov. 14. 22:06
 5/12 anonim ***** válasza:
Mobilon vagyok, nem vettem így észre. Majd reggel még meglesem.
2013. nov. 14. 22:07
 6/12 anonim ***** válasza:
De ha már beleszóltál, írhattál volna véleményt is. ;)
2013. nov. 14. 22:08
 7/12 anonim ***** válasza:

:)) Jogos. Igazából a kérdezőnek priviben válaszoltam. Mivel feltehetően ezzel nem sértek meg senkit, ide is bemásolom :D

"Szia! megnéztem az étkezésedet.

Szerintem alapjáraton nem lesz rossz, de a gyümiket inkább délelőtt-kora délután fogyaszd. a helyedben pedig tonhalas dolgokat illetően pedig a saját leves verziót választanám.

Az jó, hogy figyelsz a fehérjebevitelre, de a kérdésem az lenne, hogy a mozgásra is? :) Ha már a véderő tv-t tanulmányozod."

2013. nov. 14. 22:14
 8/12 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy ez a két nap lájtosabb, a héten toltam egy súlyzós eddzést is ( mell hát + 30 p aerob) meg lesz még egy nap váll bicepsz edzés és szintén lesz aerob is. Még akarok egy keményebb cardio napot kb 1-2 óra folyamatos kocogással. A súlyzós eddzést azért csinálom h izomból a lehető legkevesebbet veszítsem, és igyekszem minél több fehérjét bevinni főleg az aerob és cardio napokon. Kb ennyi van heti 1 nap pihi is.
2013. nov. 14. 22:15
 9/12 anonim ***** válasza:
Oks, de én azt honnan tudhattam volna, hogy privátban válaszoltál? Annyit láttam, hogy nekem beírtál. :)
2013. nov. 14. 22:17
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem tudhattad, többek közt ezért is írtam, hogy jogos a véleménykifejtés megtételére vonatkozó "felhívásod" :D

Amúgy - kicsit off - az edzés utáni fehérjepor kiváltja / kiválthatja pl. az uzsonnát? Úgy értem, hogy valaki ebédel 14-kor (ebéd), majd elmegy edzésre 16-19-ig, melynek tökéletes megkoronázása a fehérjetrutyi :) a vacsi meg pl. 20-20.30-körül szokott megtörténni. Szóval a kérdésem, hogy ez esetben is kell külön enni még, vagy elég a shake? köszi előre is :)

2013. nov. 14. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!