Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha a barátnőtöknek nagyon jó kerek feneke van megszoktátok dugni azt is vagy nem?
Nekem nagy és kerek fenekem van. Elég idegesítő, hogy a pasij, akik utánam néznek, azok gondolatban mind a s.ggemet dugják meg. Búzák.
A volt pasim is meg akarta dugni, egyszer próbálkoztunk, borzalmas volt. Ha a leendő pasim próbálkozna, egyszerűen csk felveti búzi módra a s.gglyukszexet, gondolkkodás nélkül kidobom a francba. Aki nem tud hetero módra élni keressen búuit vagy ribit, azoknak ez bejön.
A punci meg már el van felejtve.
Búzák
Nem erről van szó, hanem ha odaraknak eléd egy nőt, hogy dugd meg, akkor ahelyett, hogy egy nedves puncit dugnál, inkább a s.gglyukát rakod meg. Puncija csak nőnek van, s.gglyuka mindenkinek, te egy punci helyett mégis egy s.gglyukra vágysz. Azért még tudod, hogy néz ki egy punci, vagy már teljesen elfelejtetted? :)
De pontozzatok csak le, ez legalább azt jelenti, hogy nem állok be a tömegbe a divatmajmok közé. ;)
És én nem szopatok senkit, mivel nő vagyok.
A "punciba szárazon" megjegyzést meg nem értem. Tudod, a vagina be szokott nedvesedni, ha a nő felizgul, oda nem feltétlenül kell síkosító, mint a s.gglukszexhez. Ja... Ezt te nem tudod, mert te csak análisan közösülsz. De most nem magyarázom el a női test anatómiáját, örülj neki, hohy a s.ghlyukba bele tudod passzírozni a farkincád, másra nincs szükséged.
Persze, mert nem szeretem az anált, ezért hülye vagyok.
Értem. Nem baj, ti vagytok itt az etalon, mert s.ggbe rakjátok egymást, inkább örüljél ennek, ne velem foglalkozzál.
Ja igen, azt kifelejtetted, hogy prűd is vagyok nyilván, meg a számba sem veszem a f:szt, meg csak az ágyban sötétben szexelek, csak azért, mert nem szeretem az anált.
Persze ez nem így van, dehát a mai felfogás szerint én csak egy prűd kislány lehetek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!