Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, megszoktátok . Aszni a csajotok száját? Csajok, szeretitek, élvezitek?
Figyelt kérdés
2015. aug. 9. 17:50
1/8 anonim válasza:
Nem. Már akkor is leállítom a barátom, ha elkezd ficánkolni, amikor éppen orálisan kényeztetem. Ha ugyanis nem én irányítok, akkor nem tudok arra figyelni, hogy ne fogazzak, és akkor nagyon, de nagyon meg fogja bánni az illető, hogy ilyennel próbálkozik...
2/8 anonim válasza:
Igen, én nagyon szeretem...de ha én irányítok azt még jobban. 19L
3/8 anonim válasza:
Ha a barátom akarja csinálni, akkor hagyom neki, de különösebben nem szeretem, nem élvezem. Sokkal jobban szeretem, ha én irányítom, akkor például bármilyen mélyen beveszem, sose öklendezem, de ha nyomkodják a torkomba, akkor általában felkavarodik a gyomrom, és abba kell hagynom, amíg elmúlik. Ez pedig a pasinak sem jó.
4/8 anonim válasza:
Amíg nem túl erőszakos, addig szeretem. 23N
5/8 anonim válasza:
De meg ám! Legjobb torokra élvezni, hadnyelje :D 27/F
6/8 anonim válasza:
Szeretem, főleg ha fogja közben a fejem és ráhúzza.
Két pasival a legjobb.
7/8 anonim válasza:
Én az elején, bevallom, nem nagyon mertem megmozdulni sem, amikor oráloztak. :D Aztán viszont a reakciókból szép lassan rájöttem, hogy a lányok többsége (mondjuk így háromból kettő biztos) kifejezetten szereti, ha a pasi időnként a szájukat is úgy megdugja, mintha ott is punci lenne. Úgyhogy azóta előfordul, hogy megfogom a csaj fejét szopás közben, és kicsit átveszem az irányítást. Persze nem mindig, mert az unalmas lenne egyébként is, csak ha jólesik. ;)
8/8 anonim válasza:
En csaj vagyok es szeretem. De jobb az arcra elvezes, mint a szajba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!