Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal fiúk férfiak, mik azok az apró dolgok, gesztusok, mozdulatok stb, amiktől egyből nekiesnétek a barátnőtöknek, amiktől nem tudtok leállni?
18-22 év között nagyjából, miktől indultok be totálisan? Anélkül hogy a barátnőtök vetkőzne, illetve övön alulra tévedne...
Mik azok a dolgok, amiknek a következtében elkerülhetetlenné válik a szex, amiktől megőrültök?
(gondolok itt csókokra is, bármi...)
(természetesen tudom, hogy mindenki más, de próba cseresznye :) )
A nézésben tényleg van valami.
Két komondor kutyám volt, mindketten imádtak felugrálni. Na most ez 70-80 kilós, enyhén saras szőrgombócoknál már kicsit kényelmetlen, hiába szereti őket nagyon az ember. Egy idő után már teljes biztonsággal meg tudtam mondani, mikor akar ilyet játszani a kis kedvenc, és teljesen kényelmesen le tudtam szerelni. Sose tudtam megmondani, miért, de valahogy láttam a fején, megéreztem előre (aki ismeri a fajtát, az tudja, miért nem a szemét mondom :P).
Na a nőknél is valami hasonló a helyzet.
Én nem tudom, miért várja el a legtöbb nő, a gondolatolvasást a pasijától! Nekem ez nem jött be. Nem alkalmasak rá, ahogy mi se lennénk! Jobb, ha valahogy érthetőbben hívod fel a figyelmét a dologra, mint a pillarebegtetés. A legjobb, (ha vagytok olyan viszonyban), a fülébe suttogni érzékien, hogy őrülten kívánod. Oké, itt lehet egy kis tutajos nézés.
Ha nem kivitelezhető a verbalitás-> nekem a csókolózás közbeni elkalandozó kéz jött be. Szépen lassan levándorol a mellkasáról, simogató mozdulatokkal öv alá. Ha hagyja odatalálni, az már zöld jelzés, és ilyenkor még a legmulyábbja is elkezd tapizni. Amelyik onnan nem veszi át a kezdeményezést, azt hagyd a fenébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!