Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatal fiúk férfiak, mik azok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal fiúk férfiak, mik azok az apró dolgok, gesztusok, mozdulatok stb, amiktől egyből nekiesnétek a barátnőtöknek, amiktől nem tudtok leállni?

Figyelt kérdés

18-22 év között nagyjából, miktől indultok be totálisan? Anélkül hogy a barátnőtök vetkőzne, illetve övön alulra tévedne...

Mik azok a dolgok, amiknek a következtében elkerülhetetlenné válik a szex, amiktől megőrültök?

(gondolok itt csókokra is, bármi...)

(természetesen tudom, hogy mindenki más, de próba cseresznye :) )

2015. aug. 7. 12:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Sztem ez a korosztaly barmire beindul :D
2015. aug. 7. 12:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát, barátomon nem ezt tapasztalom(nem mindig esik le neki, mi a cél..), és jöhet az, hogy biztos csak én nem érdeklem, de szeretni szeret, szóval... szeretném annyira kikészíteni, hogy semmiképp ne bírjon magával,hogy annyira beinduljon, hogy képtelenség legyen leállítani :D
2015. aug. 7. 12:40
 3/9 anonim ***** válasza:
van egyfajta nézése amikor vadulni akar, nem tudom leírni, de olyankor olyan szinten mélyen néz a szemembe, hogy egyből tudom mit akar, egy bizonyos emlékhez köthető, azóta elég csak így néznie és már el is kapom bárhol, bármikor
2015. aug. 7. 12:44
 4/9 anonim ***** válasza:

[link]

Pl. erre :D

2015. aug. 7. 13:05
 5/9 anonim ***** válasza:

A nézésben tényleg van valami.

Két komondor kutyám volt, mindketten imádtak felugrálni. Na most ez 70-80 kilós, enyhén saras szőrgombócoknál már kicsit kényelmetlen, hiába szereti őket nagyon az ember. Egy idő után már teljes biztonsággal meg tudtam mondani, mikor akar ilyet játszani a kis kedvenc, és teljesen kényelmesen le tudtam szerelni. Sose tudtam megmondani, miért, de valahogy láttam a fején, megéreztem előre (aki ismeri a fajtát, az tudja, miért nem a szemét mondom :P).

Na a nőknél is valami hasonló a helyzet.

2015. aug. 7. 13:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Ebben az életkorban akkor is azt akarja, ha teljesen egyedül van a fiú egy tökéletesen sötét szobában.
2015. aug. 7. 14:31
 7/9 A kérdező kommentje:
hiába mondjátok ezt, ha egyszerűen nem így van...
2015. aug. 7. 18:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Én nem tudom, miért várja el a legtöbb nő, a gondolatolvasást a pasijától! Nekem ez nem jött be. Nem alkalmasak rá, ahogy mi se lennénk! Jobb, ha valahogy érthetőbben hívod fel a figyelmét a dologra, mint a pillarebegtetés. A legjobb, (ha vagytok olyan viszonyban), a fülébe suttogni érzékien, hogy őrülten kívánod. Oké, itt lehet egy kis tutajos nézés.

Ha nem kivitelezhető a verbalitás-> nekem a csókolózás közbeni elkalandozó kéz jött be. Szépen lassan levándorol a mellkasáról, simogató mozdulatokkal öv alá. Ha hagyja odatalálni, az már zöld jelzés, és ilyenkor még a legmulyábbja is elkezd tapizni. Amelyik onnan nem veszi át a kezdeményezést, azt hagyd a fenébe!

2015. aug. 10. 17:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Halkan elkezd nyögni a testét szexisen mozgatja és a kezével a lába közé nyúl.
2015. aug. 10. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!