Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg megalázó vagy csak én gondolom annak?
A párom elég domináns típus.
Pl:
Akkor van szex amikor ő azt szeretné.
Vagy letérdeltet vagy odajön hozzám rám néz és már tudja h tudom h mit szeretne és ha a húzom is a szám térdre nyom.
Tegnap történt az h otthon voltam munka után hazaért leült a fotelban terpeszben és csak intett nekem.
Én mintha észre sem venném ő oda jött jött megfogta a kezem h menjek oda én mondtam h na én nem és olyan pofont kaptam visszakézből h azt hittem eldobom az agyam.
és hajamnál fogva vitt oda
Mellesleg nagyon féltékeny típus tehát mindig tudnia kell hol vagyok és kivel mit csinálok valamint férfival kettesben ne nagyon legyek.
Szerintetek mit tegyek vagy ez tényleg tűrhetetlen esetleg csak én nyafogok?
23L 30F
3 éve vagyunk együtt.
1. vagy KAMU a kérdés
2. ha nem kamu, akkor te is élvezed, mert már régen tettél volna ellene
3. egy ilyen csávó naggggggyon erős kisebbségi komplexusban szenved, csak ben tudja magáról (féltékenység, pofon, folytonos szex, hogy bizonygassa "ő pedig férfi")
ha te nem vágysz ilyesmire, és nem tisztáztátok, hogy neked is ez a bdsm jellegű kapcsolat tetszik, akkor ez nagyon nem normális és párod egy érzéketlen paraszt, akinek nem számítasz.
nem is értem, hogy hagyhattad ezt 3 évig így menni.. pedig nem befolyásolható fiatal tini vagy, hanem már felnőtt nő.
lépj ki ebből a kapcsolatból, hisz egyértelmű, hogy neked nem ez kell, a barátod pedig nem fog változni.
ne értsd félre, én pl oda meg vissza lennék az örömtől, ha összejönne egy ilyen kapcsolat, mivel muszáj kiélnem a szub hajlamaimat, szóval nekem ez így pont ideális lenne.. (és pechemre nem találok ilyen pasit, akivel érzelmek is lennének köztünk :D)
de veled egyértelműen nem ez a helyzet, nem önszántadból választottad az egyenlőtlenséget. szóval itt az ideje, hogy a sarkadra állj! :)
…vagy legalább a magassarkúdra állj! amíg nem kapsz egy pofont, hogy lerepüljön még a ruha is rólad...
24-es! Ez a csaj nem fog kilépni ebből a kpcs-ből, mert a pasi kitapossa a belét, ha meg meri tenni és a csajnak annyi esze sincs, mint egy aranyhalnak, hogy a rendőrségre és/vagy a családsegítőbe rohanjon. Te meg, 24-es, kérd el a pasija számát és menj el hozzá magad!
"én pl oda meg vissza lennék az örömtől, ha összejönne egy ilyen kapcsolat, mivel muszáj kiélnem a szub hajlamaimat"
SRÁCOK!! Na, ki fog ezzel poénkodni, hogy ki akarja ezt a másik csajt? Senki? De rossssz!! :D
hagyd ott a pics-ba...ha nem enged és bántalmaz továbbra is és figyeli hogy mikor kivel vagy akkor van egy nemzetközzi jel amit a legtöbb ember 80 százalék tud...rajzolj egy jol látható feketepontot a tenyeredre (ez a fekete pont a tenyereden azt jelenti hogy akaratom ellenére kényszeritenek
intim dolgokra segits és hivj rendört)
remélem segitettem a válasszal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!