Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez komolyan gondolta? Tényleg ennyire megalázó, bunkó vagy csak én gondolom így?
Ma nem győzött bocsánatot kérni, mondta, hogy nagyon nagyon szégyenli magát, fogalma sincs mi ütött belé, nem így gondolta. Mondta, hogy bunkó volt, csak annyira várta ezt a pár napos kikapcsolódást.
Én őszinte leszek, hazajöttem és végig bőgtem az éjszakát. Hogy valaki arra, hogy tamponra bezzeg elcseszed a pénzt, de szórakozásra nem, ez így nekem gáz.
Nem tudom mit tegyek, ilyet nekem még soha nem mondott senki, én egy kicsit komolyabbra is gondoltam ezzel az emberrel a dolgot, de így, hogy megjegyzi, hogy még a női életemre is csak elszórom a pénzem, megijedtem. Mi lenne később? Nem vehetném meg, mert neki másra kell, másra gondolta?
Szerintetek? Én 20 éves vagyok, ő 23 éves FÉRFI
Felejtsd el őt. Ha bepipul egy lemondott fürdőzés miatt És ilyeneket vág a fejedhez... szerintem nem kérdés, tipli.
Lehettek haverok, de ne éld bele magad.
Mi köze hozzá mire szórod el a pénzt? Amúgy meg igen, mi lenne később ha már most ilyeneket a fejedhez vág...
És még hogy ott hagyott és ma kért bocsánatot az szép dolog, nem hogy azután egyből vagy még este...
Csak csalódott volt ezért mondta, bocsánatot kért, mi a problem?
Tudjuk, hogy itt mindenki a kedvesség és a teljes spirituális béke mintapéldája, egyedül ő a bunkó szemét, fujj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!