Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ez komolyan gondolta?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez komolyan gondolta? Tényleg ennyire megalázó, bunkó vagy csak én gondolom így?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel ismerkedem már 3 hónapja, elvileg ő többet érez irántam, én is megkedveltem, hogy őszinte legyek. DE. Megbeszéltük, hogy elmegyünk pár napra február végén egy wellneszbe, neten találtunk ilyen kuponos akciót. De kellett másra a pénz nekem, így nem tudtam félretenni erre az alkalomra. Tegnap közöltem is vele, hogy 1 napos fürdőzésbe szívesen benne lennék. Ő meg mondta, hogy szórom a pénzt, minden hülyeségre, ha nem zabálnék ennyit és nem cserélném minden órában a tampont(ezt honnan vette??) akkor maradt volna szórakozásra is pénz.És ott hagyott.
2015. febr. 6. 10:25
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Dagadt vagy kérdező?
2015. febr. 6. 12:42
 32/37 A kérdező kommentje:
Hát nem vagyok dagadt, van rajtam pár kiló felesleg 6-8 de dagadtnak semmikép nem nevezném magam.
2015. febr. 6. 12:52
 33/37 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, én nem állnék vele többé szóba. Nálam ez a viselkedés és reagálás kiverné a biztosítékot... De döntened neked kell.
2015. febr. 6. 13:01
 34/37 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező egy cseppet sem találtad viccesnek amikor a zabálást, és tampont említette?
2015. febr. 6. 13:05
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen bunkó beszólás után nem állnék vele szóba. Semmi köze ahhoz, hogy mire költöd a pénzt, turkáljon a saját zsebében. Még össze se jöttetek, de már ilyet megenged magának, az nagyon gáz. Szerintem ezek után ne akarj tőle semmi komolyabbat, mert valószínűleg ennél sokkal rosszabb lenne.
2015. febr. 6. 23:50
 36/37 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem volt vicces, mi lenne ebben a vicces?

Álltam ott ledöbbenten, hirtelen fel sem fogtam, hogy most mi van. Mikor otthagyott én is hazasétáltam és gondolkoztam. Akkor "jöttem rá" végül is, hogy miket mondott, mit vágott a fejemhez. Nem volt vicces egy csöppet sem.

2015. febr. 8. 11:02
 37/37 anonim ***** válasza:
És végül elhajtottad a srácot vagy adtál neki egy új esélyt?
2015. febr. 8. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!