Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ez komolyan gondolta?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez komolyan gondolta? Tényleg ennyire megalázó, bunkó vagy csak én gondolom így?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel ismerkedem már 3 hónapja, elvileg ő többet érez irántam, én is megkedveltem, hogy őszinte legyek. DE. Megbeszéltük, hogy elmegyünk pár napra február végén egy wellneszbe, neten találtunk ilyen kuponos akciót. De kellett másra a pénz nekem, így nem tudtam félretenni erre az alkalomra. Tegnap közöltem is vele, hogy 1 napos fürdőzésbe szívesen benne lennék. Ő meg mondta, hogy szórom a pénzt, minden hülyeségre, ha nem zabálnék ennyit és nem cserélném minden órában a tampont(ezt honnan vette??) akkor maradt volna szórakozásra is pénz.És ott hagyott.
2015. febr. 6. 10:25
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
#10 Van egy határ, Jaguár.
2015. febr. 6. 10:45
 12/37 anonim ***** válasza:
30%

11#

És tudjuk, hogy gyakorin a határ: egy rossz szó vagy vita egy kapcsolatban és mindenki AZONNALI szakítást javasol.

2015. febr. 6. 10:48
 13/37 anonim ***** válasza:
84%

Kb. így tudom elképzelni azokat a férfiakat 20 évesen, akik 30-35 évesen ingyenélőnek vagy élősködőnek nevezik a feleségüket/élettársukat, aki az első/második szülés után gyesen/gyeden van, (kellő összegű saját megtakarítás híján) anyagilag kiszolgáltatott helyzetben, és 24 órás szolgálatban gondoskodik a közös gyerekükről a háztartási teendők elvégzése mellett.

Megértem, hogy fáj neked a viselkedése, ha már megkedvelted őt. Én talán arra próbálnék gondolni egy ilyen helyzetben, hogy még mindig jobb, hogy három hónap után mutatta meg ezt az arcát, mint később, amikor már komolyabbra fordult volna a kapcsolatunk.

Az érthető, hogy csalódás volt neki, hogy elmarad a közös program, amibe beleélte magát, de gondolj bele, ha ebben a kérdésben ennyi megértést és rugalmasságot és empátiát tud tanúsítani, akkor mégis miket vágna később a fejedhez olyan élethelyzetekben, amikor ennél sokkal nagyobb konfliktusokat kéne lehetőleg kulturáltan, kellő érzelmi intelligenciával megoldanotok.

Én valószínűleg azzal zárnám le a dolgot, hogy pár mondatban - minden kritika, vádaskodás, önigazolás stb mellőzésével - őszintén, tárgyilagosan leírnám neki, hogy milyen érzéseket váltott ki belőlem a viselkedése.

És van olyan barátnőm, akiről azt tudom elképzelni, hogy - ha ezek után keresné a pasi telefonon - mindig azt mondaná neki, hogy bocs, most alkalmatlan az idő a beszélgetésre, mert egyik kezével éppen zabál, a másikkal meg tampont cserél. :-)

2015. febr. 6. 10:48
 14/37 anonim ***** válasza:
95%
#10: Szerinted az normális ha egy nő fejéhez ilyet vág hogy "ha nem zabálnék ennyit" Mikor tudhatná hogy a nőknek ez érzékeny téma... "és nem cserélném minden órában a tampont"? Ez még intim téma is és most nem a lány tehet róla!... Szerintem ez egy akkora bunkóság....főleg egy 23 évestől. Nem gyerek már.
2015. febr. 6. 10:50
 15/37 anonim ***** válasza:
91%

Ne bocsáss meg neki.Ha annyira tökös gyerek lett volna,tudod mit mondott volna ? Semmi gond,meghívlak arra a 3napra,úgyis annyira szerettem volna menni,nem tehetsz róla hogy másra kellett a pénz.

Katasztrófa a gyerek,felejtsd el.

2015. febr. 6. 10:52
 16/37 anonim ***** válasza:
79%
Ez biztos, hogy intő jel. És ha valaki abban reménykedik, hogy ez véletlen volt, valószínűleg nem. Az évek múlásával ez csak rosszab lesz. Aki tapló valahol belül, az az is marad, sőt egyre taplóbb lesz.
2015. febr. 6. 10:55
 17/37 anonim ***** válasza:
12%
Nem mindenkinek van fölös százezrei az elsö randira. A saját részét összeszedte, a lány meg nem.
2015. febr. 6. 10:57
 18/37 anonim ***** válasza:

#12 Ne ess át a ló túloldalára.

Ráadásul ez nem csak "egy rossz szó" volt. Inkább dühkitörésnek látszik - egy fürdés lemondása miatt. Szerinted ez normális?

2015. febr. 6. 10:59
 19/37 anonim ***** válasza:
8%
Nem fürdést mondott le, hanem egy többnapos nyaralást, éjszakástul. Nyilván a pénzhiány csak kamu volt, és erre a srác is rájött. Nem baj ha nem akar lefeküdni vele, csak akkor minek cukkolta föl vele. Én special meg id fejeltem volna.
2015. febr. 6. 11:04
 20/37 anonim ***** válasza:
94%

"bocsánatot kért, mi a problem?"

Én például meg is tudnám bocsátani egy férfinak, ha az ismerkedési szakaszban azt mondaná egy ilyen helyzetben, hogy szórom a pénzt, minden hülyeségre, ha nem zabálnék ennyit és nem cserélném minden órában a tampont, akkor maradt volna szórakozásra is pénz, és ezzel otthagyna.

Csak nem akarnék egy ilyen férfi barátnője lenni, mert ha szeretni tudnám is esetleg ezek után, tisztelni biztosan nem, ha 23 évesen úgy viselkedik, mint egy hisztis kisgyerek, a kölcsönös tisztelet meg nekem alap egy kapcsolatban.

Másrészt ha valaki így tud reagálni egy ilyen jelentőségű helyzetben 3 hónap ismerkedés után, akkor vajon mire számíthatnék tőle egy stabil kapcsolatban olyankor, amikor valóban komoly problémákat kéne közösen megoldanunk?

2015. febr. 6. 11:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!