Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez tényleg megalázó vagy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg megalázó vagy csak én gondolom annak?

Figyelt kérdés

A párom elég domináns típus.

Pl:

Akkor van szex amikor ő azt szeretné.

Vagy letérdeltet vagy odajön hozzám rám néz és már tudja h tudom h mit szeretne és ha a húzom is a szám térdre nyom.

Tegnap történt az h otthon voltam munka után hazaért leült a fotelban terpeszben és csak intett nekem.

Én mintha észre sem venném ő oda jött jött megfogta a kezem h menjek oda én mondtam h na én nem és olyan pofont kaptam visszakézből h azt hittem eldobom az agyam.

és hajamnál fogva vitt oda

Mellesleg nagyon féltékeny típus tehát mindig tudnia kell hol vagyok és kivel mit csinálok valamint férfival kettesben ne nagyon legyek.

Szerintetek mit tegyek vagy ez tényleg tűrhetetlen esetleg csak én nyafogok?

23L 30F

3 éve vagyunk együtt.

2015. okt. 4. 01:05
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
46%
primitiv állat :DD
2015. okt. 4. 01:20
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Fuss,MENEKULJ el, ne is lasson tobbe!

Ez nem csak megalazo ez szinte mar bantalmazas, ne legyel hulye szedd ossze a cokmokod es sopres haza anyadekhoz!!!

Meg hallgasd meg haza úton ezt: Carrie Underwood - Good girl

18/L

2015. okt. 4. 01:24
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
8-as vagyok. 12-esnek igaza van, de pontosítanék. Ez nem szinte, hanem konkrétan bántalmazás. Mind lelki, mind testi terror. Csak tárgyként használ, semmi több nem vagy a szemében. Hagyd e! Jelentsd fel a rendőrségen! Csak szabadulj meg tőle! Aztán tanulj az életről kislány, mert életképtelen vagy, mert vele vagy mindezek ellenére...
2015. okt. 4. 01:31
 14/26 anonim ***** válasza:
6%
Igazi férfit fogtál ki becsüld meg és ne dacoskodj.
2015. okt. 4. 01:32
 15/26 anonim ***** válasza:
Ezt egy valamirevaló nő nem tűrné el, hacsak nem élvezi. Gondold át, mi köt ehhez a primitív emberhez, és ha túl sok indokot nem találsz, hagyd ott. Találsz majd olyat, aki megbecsül és nem valami szexrabszolgaként bánik veled.
2015. okt. 4. 01:35
 16/26 anonim ***** válasza:
Na figyelj, ha kamu a kerdes akkor szegyeld el magad, mert tenyleg vannak olyan nok akik mindenfele okbol kifolyolag belekeverednek ilyen sztoriba. Viszont, ha nem kamu, akkor menekulj. Ne turd h egy ilyen ferfi tonkretegyen, ne legyel neki kiszolgaltatva. Tobb ilyen csaladon beluli eroszak ellenes egyesulet van. Kerj segitseget.
2015. okt. 4. 01:39
 17/26 anonim ***** válasza:

Gratulálok a 3 éve tartó párkapcsolati abúzushoz amit elviselsz.

Ha nem élvezed, nem együtt leülve előre megtárgyalt dolog az, hogy durva veled és rángat akkor van egy agresszív pasid. Most még csak felképel amiért nem szopod le, pár év múlva meg a gyerek előtt ver meg csak mert beszélni mertél két szót az oviban egy apukával....

2015. okt. 4. 01:40
 18/26 anonim ***** válasza:
A párod nem domináns típus, egész egyszerűen egy agresszív barom. Ám ha neked ez jó így...
2015. okt. 4. 01:50
 19/26 anonim ***** válasza:
Ez most komoly?
2015. okt. 4. 01:52
 20/26 anonim ***** válasza:
Mindenkinek kell egy vak komondor, ezt látom...
2015. okt. 4. 02:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!