Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 31 éves ferfi,19-20 eves lany?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

31 éves ferfi,19-20 eves lany?

Figyelt kérdés
Mukodhet? Csak latasbol ismerem a lanyt, de tetszik. Csak az eletkor miatt hagyjam, vagy lehet belole valami, ha pl. erettebb a koranal?
2015. okt. 2. 13:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Működhet! tapasztalatból mondom:) F
2015. okt. 2. 13:56
 2/9 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem.
2015. okt. 2. 14:10
 3/9 Ügyet Lenke ***** válasza:
lehet, ha elég érett felfogása van és komoly, nálunk 21-33 volt a felállás, jól vagyunk, család s gyerek s minden :)
2015. okt. 2. 14:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Csak emiatt kár lenne hagyni. Lehet összeilletek.

19/L

2015. okt. 2. 14:49
 5/9 anonim ***** válasza:

Már egy másik kérdéshez leírtam, 36 vagyok, párom 24, 6 éve vagyunk együtt, abból egy éve házasok, épp készül az első gyerek.

Működhet, de csak ha a lány nem a mai tipikus fiatal, te pedig nem tipikus 30as vagy.

Én még most sem tűnök 30nak, lelkileg meg még jó sokáig fiatal szeretnék maradni.

nincs aputestem, rendszeresen sportolok, szeretek játszani, főzni, kirándulni (semmiképp nem wellness jelleggel)

Az elvileg korban hozzámillő nők között sokkal nehezebb szerintem egy fiatalos, nem befordult, játékos, belevaló, stb párt találni.

Viszont a mai fiatal lányok egy része már papinak, meg öregnek tekint minden 30 felettit többen már a 25 felettieket is.

Egy másik kérdésnél csak néztem, amikor egy 17 éves 3,14csa kifejtette, hogy milyen rossz volt neki a nála idősebbel, most meg milyen jó a vele egykorúval. és a poén az h a nála idősebb az 18 éves volt :D

2015. okt. 2. 14:50
 6/9 anonim válasza:
Mukodhet
2015. okt. 2. 15:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Működhet.
2015. okt. 2. 15:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Probaljatok meg:)
2015. okt. 2. 16:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Te vagy a 31 faszi? Jó ég.
2015. okt. 4. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!