Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen különbség van egy 20 és egy 40 éves férfi szexuális teljesítőképessége között?
Figyelt kérdés
2015. szept. 26. 17:35
1/10 anonim válasza:
A 40-esek általában önzőbbek.
2/10 anonim válasza:
Én nem ezt tapasztalom. Tovább bírják, jobb a technikájuk és fontosabb nekik a nő öröme. A negyveneseknek.
3/10 anonim válasza:
Úgy van ahogy a 2. hozzászóló írja
4/10 anonim válasza:
38 évesben is van impotens, de 43 évesben is van több menetre képes faszi. szerintem a 20-asok azok hamar elkattannak. a 40-esek már tudják magukat modorálni, hogy ne 5 perc legyen a menet.
5/10 anonim válasza:
Képzeld, 20 és 20 éves meg 40 és 40 éves között is van különbség. Nincs értelme és nem is lehet erről általánosságban beszélni. Vannak bénák és vannak jók az ágyban, minden korosztályban.
6/10 Igen, én vagyok! :) válasza:
Bírom mikor vki azt mondja, h tapasztalja mert volt dolga akár 3 emberrel..:D
A statisztika 100 főnél kezdődik utána meséljetek, h mennyire szignifikáns a kor.
5#-nél a pont.
7/10 anonim válasza:
Én azt tapasztaltam,hogy a 40 év körüli férfiak jól bírják a szexet ,figyelnek a nőre ,hogy neki is legyen orgazmusa,sokáig bírják.
A 20év körüliek passz nem tudom.
De miért érdekel?
8/10 anonim válasza:
Egyénfüggő. Nekem jobb volt fiatallal (nem 20 éves, tapasztalatlan, hanem tapasztaltabb huszonéves) a szex. Az idősebbek rigolyások, önzőbbek már, kevésbé rugalmasak.
9/10 anonim válasza:
Hatos, senki nem statisztikát írt hanem a véleményét. Amit saját maga tapasztalt.
Nem vagyunk teljesen hülyék, azt is tudjuk hogy ez személy függő.
De azt be kell látnod, hogy itt is számít a tapasztalat. Tehát aki huszonévesen is jó, az negyven éves korára még jobb lesz, aki meg huszonévesen béna az még kinőheti magát tapasztalattal.
10/10 anonim válasza:
A 20-as egy este 4-5 alkalommal elsül. Ezért népszerűbbek a g_eciimádó ötvenes nők körében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!