Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit gondoljak arról, hogy 24 éves férfi létemre szűz vagyok?
Figyelt kérdés
2015. aug. 12. 20:40
1/11 anonim válasza:
Nagyon nem szeretem azokat akik ezen problémáznak...
2/11 anonim válasza:
Azt hogy szűz vagy még. Igazából ezzel gond nincs, csak kimarad az életedből egy rész, amikor az ember ismerkedik, több emberrel együtt van, kipróbál újdonságokat. 25 30 között meg már az ember komoly kapcsolatot keres, családalapítás stb...
4/11 anonim válasza:
Én például abszolút pozitív dolognak tartom, ha egy pasi nem d*g meg minden jöttment r**bancot csak azért, hogy behúzhasson még egy strigulát a noteszébe. Szóval szerintem ez jó dolog!
28/N
6/11 A kérdező kommentje:
elég sok Nő/lány szeretett volna járni, vagy csak szexelni de én nemet mondtam nekik, mert semmit se éreztem irántuk
2015. aug. 12. 20:47
7/11 A kérdező kommentje:
ezt benézted nem vagyok ratyi
2015. aug. 12. 20:50
8/11 anonim válasza:
Azt, hogy "még 6 év és hatalmas varázslóvá válok!"
9/11 anonim válasza:
Ne gondolj magadról semmit, ha csak érzelmekkel tudsz nőhöz közeledni, akkor olyan vagy és kész, senki másnak nincs köze hozzá.
10/11 anonim válasza:
"semmit se éreztem irántuk"
Tehát érzelemhez szeretnéd kötni az elsőt, és erre nem volt még alkalmas lány. Ha ezt szerintem elmondod egy normális lánynak, nem fog kiröhögni... Bár nem sok ilyen ember van már, nem hogy fiúk, de lányok körében sem, buliban 1-2 kedves szó és már kavargatnak is veled, aztán lehet többségüket szobára is vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!