Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reális manapság hogy 32 éves férfi kb.20-25 éves nővel akarjon családot alapítani és gyerekeket is? Hol vannak ilyen nők?
Fizikumra, külsőre, anyagiakra és minimálisan elvárt belső értékekre szerintem nincs gond. Viszont a környezetemben nem találok olyan fiatal lányt, aki el is köteleződne. Budapest belvárosi ember vagyok, akik inkább a felsőbb körökben mozog.
Hol, hová, hogyan, milyen módon kellene a fent leírt korú nőt találni? Akár költöznék is vagy bármi. Lehet az a baj, hogy nem vagyok eléggé vidéken és hasonló okok?
4:
Olyan nők érdekelnek, akik nem akarják a húszas éveik végére, pláne azon túlra hagyni a gyerekvállalást és legalább 2-3 gyereket akarnak, ha az anyagi háttér is megvan. (Ami megvan.)
5:
Pont hogy ma már az a társadalmi elvárás, hogy egy nő lehetőleg a karrierjével, a bulizással és a "kiéléssel" foglalkozzon a húszas éveiben.
Meg hogy mindenki a saját pillanatnyi boldogságát nézze. Ne azt nézd hogy mi tesz hosszú távon boldoggá, hanem hogy pillanatnyilag.
De ezektől függetlenül saját akaratomból akarok most családot és főleg biológiai-mentális okokból fiatalabb nővel.
Sajnos a kb. 20-27 éves egyetemista-értelmiségi korosztály idióta. Ez most egy oximoron, de de tényleg lehetetlen velük komolyan tervezni. Csillogó ruhák, csillogó mobilok, csillogó élet... csak ez a fontos számukra. Szoli, tetoválás, szolárium... jobb esetben nem cigiznek. Öntudatosak és akaratosak. Ők tudják, "nagy lányok" már, kicsit később fognak koppanni. :)
Persze van kivétel is.
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!