Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reális manapság hogy 32 éves férfi kb.20-25 éves nővel akarjon családot alapítani és gyerekeket is? Hol vannak ilyen nők?
Fizikumra, külsőre, anyagiakra és minimálisan elvárt belső értékekre szerintem nincs gond. Viszont a környezetemben nem találok olyan fiatal lányt, aki el is köteleződne. Budapest belvárosi ember vagyok, akik inkább a felsőbb körökben mozog.
Hol, hová, hogyan, milyen módon kellene a fent leírt korú nőt találni? Akár költöznék is vagy bármi. Lehet az a baj, hogy nem vagyok eléggé vidéken és hasonló okok?
12:
Nem.
Én olyan vagyok, hogy megvoltak a terveim 30 éves korom előtt is és azokban nem volt családalapítás.
De TE SZERINTED minden nő olyan, hogy 30 éves koráig csak bulizni, karriert építeni, össze-vissza kefélni akar? Nem létezhet olyan nő, akinek az iskolái elvégzése után egyből a húszas évei elején már tervben legyen a családalapítás? Mert egyszerűen nincs vágya azokra, amikre nekem volt.
Semmi bajom azokkal a nőkkel, akik 30 éves korukig kefélni, bulizni, "karrierkedni" akarnak. Csak éppen nem akarok tőlük családot soha és tartós kapcsolatot sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!