Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak Én reagálom tul?
18 éves lány vagyok 14 honapja párkapcsolatom van és 12 honapja élünk együtt a párommal (31F).
Eddig azt mondhattam hogy remek sőt kivállo a sexuális életünk..
Nem szedek fogzás gátlot az ovszerre alergiásak vagyunk
Vagy is hát szerintünk.. mert ha használjuk akkor ő kipirosodik ott lent és felrepedezik neki..
Nekem pedig elkezd viszketni..
Nem használtunk mostanában gumit és megint előjött neki, nekem az is megfordult a fejembe hogy megcsal mert nekem ez a viszketés ugy jött ki mindig, hogy mikor használtunk gumit(amit ő akart) nekem csak rá 3-4 napra jött elő ha védekezés nélkül csináltuk..
Megjött a menzeszem 4 napja elötte meg bármennyire is akartam nem feküdt le velem.. mostmár 9 napja nem voltunk együtt.. soha nem fordult elő hogy nem akart engem..
Most hogy megvan azt se akarja hogy lecumizzam pedig sokszor kért is rá ha megvolt én pedig nagyon szivesen csináltam élvezem is hisz neki ezzel őrömet szerezhetek.. most mért nem akarja??
Nagyon össze paszolunk sex-ben is és az élet más területein is. Viszon most furán viselkedik semmi szeretlek semmi ölelgetés..
Mi lehet a gond?? Van valakie?? Vagy csak Én reagálom tul??
Egy 18 éves, aki azt mondja tökéletesen összeillik mindenben a 31 éves pasijával.
:')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!