Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak Én reagálom tul?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak Én reagálom tul?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok 14 honapja párkapcsolatom van és 12 honapja élünk együtt a párommal (31F).

Eddig azt mondhattam hogy remek sőt kivállo a sexuális életünk..

Nem szedek fogzás gátlot az ovszerre alergiásak vagyunk

Vagy is hát szerintünk.. mert ha használjuk akkor ő kipirosodik ott lent és felrepedezik neki..

Nekem pedig elkezd viszketni..

Nem használtunk mostanában gumit és megint előjött neki, nekem az is megfordult a fejembe hogy megcsal mert nekem ez a viszketés ugy jött ki mindig, hogy mikor használtunk gumit(amit ő akart) nekem csak rá 3-4 napra jött elő ha védekezés nélkül csináltuk..

Megjött a menzeszem 4 napja elötte meg bármennyire is akartam nem feküdt le velem.. mostmár 9 napja nem voltunk együtt.. soha nem fordult elő hogy nem akart engem..

Most hogy megvan azt se akarja hogy lecumizzam pedig sokszor kért is rá ha megvolt én pedig nagyon szivesen csináltam élvezem is hisz neki ezzel őrömet szerezhetek.. most mért nem akarja??

Nagyon össze paszolunk sex-ben is és az élet más területein is. Viszon most furán viselkedik semmi szeretlek semmi ölelgetés..

Mi lehet a gond?? Van valakie?? Vagy csak Én reagálom tul??

2015. szept. 22. 18:57
 1/8 anonim ***** válasza:
van valakije és túl reagálod.
2015. szept. 22. 19:00
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
xDD :'D
2015. szept. 22. 19:00
 3/8 anonim ***** válasza:

Egy 18 éves, aki azt mondja tökéletesen összeillik mindenben a 31 éves pasijával.

:')

2015. szept. 22. 19:04
 4/8 anonim ***** válasza:
a leirtak alapján elég nagy az esélye hogy van valakije. nem gondolom hogy olyan nagy köztetek a korkülönbség, inkább az hogy te még elég fiatal vagy, és igy már adodhatnak problémák a korkülönbségből. ha jol értem 2 honap után össze is költöztetek. ez viszonylag korai, de nincs ebben semmi rossz. az hogy kirepedezik a párod sztem nem a gumitol van. nekem is volt ilyen problémám és én nem használtam gumit.
2015. szept. 22. 19:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem kell leszolni amiatt mert van köztünk x év ami nem is olyan kevés. De én szeretem őt csak kiváncsi vagyok a kivül állok hogy látják ezt
2015. szept. 22. 19:18
 6/8 A kérdező kommentje:
A semmi szeretlek meg semmi ölelgetés azt ugy értsétek hogy sokkal sokkal kevesebb mint eddig
2015. szept. 22. 19:21
 7/8 anonim ***** válasza:
#4 vagyok! ha rám értetted én nem leszolásnak értettem a korkülönbséget!
2015. szept. 22. 19:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Nek rád a 3-ra értettem!!
2015. szept. 22. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!