Túl reagálom a helyzetet?
Most vagyok kezdő egy műszaki cégnél,3 hónapos szerződést kötöttünk ,és már az első hónapban kezdődnek problémák .Ügyetlen,figyelmetlen,határozatlan vagyok a megfelelési kényszertől,és az idősebb szakik is tesznek egy lapáttal a folytonos kritizálással,és ekkor olyan állapotba kerülök,hogy szinte azt is elrontom amit nem lehet.
Ha nyugodtabb és fiatalabb munkatárssal vagyok ,jobban sikerül valahogy minden sőt jobban is érzem magam akkor ,de a veteránoktól az élet kedvem is elmegy.
Kicsit naivan azt hittem ,hogy a munkahely nem lesz rosszabb mint a szakma gyakorlat.Csak annyi lesz a különbség ,hogy rugalmasabbaknak,gyorsabbnak és felelősségtudatosabbnak kell lenni.
Szakmai gyakorlatot egész jól sikerült elvégezni,furcsa hogy egyszerű dolgokban is esetlen vagyok.
Örülnék ,ha adnátok tanácsot valamint szívesen fogadom tapasztalatokat.
Helyesírási hibákért elnézést kérek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!