Depressziós vagyok vagy csak kezdek az lenni esetleg nem vagyok az csak tul reagalom a dolgokat?
Figyelt kérdés
Sziasztok arrol lenne szo hogy mar par hete kb 1-2 hete hangulat ingadozásaim vanak egyszer ugy érzem jol vagyok másnap teljesen kivagyok mentálisan ugy érzem a körülvevő emberek kicsit se kedvelnek mindenki at nez rajtam belem rug majd ki nevet. Nem tudom mivan velem nem értem magam ossze vagyok zavarodva. Pszichológust nem keressek fel ismét nekem nem segit. Ezert kérem hogy ha valaki estleg tud segiteni valahogy akar csak aval h meghallgat irjon privit sziveseget szivesen viszonozom elore is koszonom szepen. /L2015. szept. 12. 20:43
1/2 anonim válasza:
Teljesen ismerős...
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!