Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vírus lehet, vagy csak én...

Vírus lehet, vagy csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Egy hete hasmenésem volt miután megettem egy barackot. Korábban sosem volt semmi bajom a baracktól, ezért furcsa volt, de inkább nem ettem többet. Majd két nap múlva megint ettem egyet és megint hasmenésem volt. Ezután nem ettem már barackot. Aztán rá három napra megittam egy kávét, amitől szintén hasmenésem lett, viszont korábban ez sem okozott soha ilyet. Ennyire megváltozott volna a szervezetem tűrőképessége, vagy lehet hogy ez valami vírus miatt van? Ha nem fogyasztom ezeket a dolgokat akkor napokig nincs semmilyen székletem... Pedig már szedek probiotikumot is pár napja. Vajon elmenjek ezzel háziorvoshoz, vagy fölösleges ezen aggódnom?

(18/L)

2015. aug. 11. 10:10
 1/3 anonim válasza:
A lányok is kuláznak?
2015. aug. 13. 15:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Éhgyomorra etted a baracok/ittad a kávét? Ezek amúgy is fosatós dolgok..Nem véletlenül kezdik a reggelt sokan kávéval (cigivel) az emberek,mert beindítja a bélmozgást. Szóval nem az a zavaró,hogy ezektől hasmenésed van,hanem az,hogy egyébként nem lenne székleted. Szerintem próbáld meg azt,hogy nem eszel se barackot egy ideig és kávét sem iszol,ha nem lesz széklet, akkor menj el dokihoz. Próbálj válzozatosan étkezni,zöldség gyümölcs stb..
2015. aug. 14. 00:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Minden nap eszek zöldséget, gyümölcsöt, és sosem éhgyomorra iszom a kávét.
2015. aug. 14. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!