Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy zajlik egy szex óvszerrel?
Megpróbálok komoly maradni, és csak a válaszokat leírni.
1. Úgy mint óvszer nélkül, csak az aktus előtt egy óvszert húznak a péniszre.
2. A fiú. Vagy a lány. Vagy, ha nagy szerencséjük van, akkor egyikük sem siet előre.
3. Igen, vagy nem.
4. Igen, vagy nem.
Előjáték-->gumi fel, behatolás-->te mész el előbb, ha minden klafa-->elmegy ő benned-->kiveszitek,csomót rá, ellenőrzitek a gumival minden rendben van-->zsepibe csomagolás és kidobás
Ha első alkalom akkor nagyon hosszú előjáték, hogy nedvesedj tágulj stb, majd a behatolással haladtok ahogy neked jó.
Annyi az egész, hogy mielőtt az aktusra kerülne a sor, a férfi felhúzza a óvszert. Az, hogy ki megy el előbb, teljesen a pár két felétől függ. Nálunk van, hogy ő, van hogy én. Sokan szeretik azt is, ha már pettingelés közben egyszer elélveznek, és csak utána kerül sor a behatolásra.
Ha a srác benned megy el, akkor az óvszerbe élvez, ha kiveszi, akkor akár le is lehet venni azt (csak utána visszarakni nem szabad). Én még sose szeretkeztem óvszer nélkül, de kétlem, hogy más érzés lenne (van akinek más, van akinek nem). Ezek a kérdések mind egyénenként változnak, ki hogy szereti, hogy jön össze, nem pedig egy előre megírt script alapján megy a dolog. De a partnereddel meg lehet beszélni, hogy melyikőtöknek hogy jó, hogy ideális. Ezért kell olyan társat választani, akivel nyíltak és őszinték tudtok lenni egymással, és nem szégyenlősködni, hanem ténylegesen meg is beszélni mindent. Helyszín, idő, fogamzásgátlás, vágyak, félelmek, stb... Akkor sokkal lazább és élvezetesebb lesz a szex, ha tudod, hogy mit várhatsz tőle, mert nem kell azon parázni, hogy jaj ugye a másik félnél van óvszer, vagy még nem érzed magad elég felkészültnek rá. Tudsz angolul? Ha igen, tudok ajánlani egy-két helyet, ahol nagyon jó felvilágosítást adnak minden hasonló témában. Ha gondolod írj privit.
Egy Lány aki 21 évesen vesztette el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!