Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy zajlik egy szex óvszerrel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy zajlik egy szex óvszerrel?

Figyelt kérdés
Tehát megy a dolog. Minden klafa. Ki megy el előbb? És a pasi bennem megy el az óvszerrel? És én is el fogok menni úgy hogy bennem van ? Szűz lány vagyok bocsi ha butaság . Már 22 vagyok ideje van a dolognak
2015. szept. 21. 23:58
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

Megpróbálok komoly maradni, és csak a válaszokat leírni.

1. Úgy mint óvszer nélkül, csak az aktus előtt egy óvszert húznak a péniszre.

2. A fiú. Vagy a lány. Vagy, ha nagy szerencséjük van, akkor egyikük sem siet előre.

3. Igen, vagy nem.

4. Igen, vagy nem.

2015. szept. 22. 00:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Előjáték-->gumi fel, behatolás-->te mész el előbb, ha minden klafa-->elmegy ő benned-->kiveszitek,csomót rá, ellenőrzitek a gumival minden rendben van-->zsepibe csomagolás és kidobás

Ha első alkalom akkor nagyon hosszú előjáték, hogy nedvesedj tágulj stb, majd a behatolással haladtok ahogy neked jó.

2015. szept. 22. 00:52
 3/7 anonim ***** válasza:
55%
Váó, hogy valaki 22 évesen ennyire fogalmatlan legyen.
2015. szept. 22. 01:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Már bocs, de ha tényleg ennyire távol áll tőled a téma 22 évesen, egészen biztosan nem fogsz elmenni közben. Kérdés, hogy mennyire vagy szűz. Ujjaztad-e magad, vagy csináltad-e valamivel. Ellenkező esetben várható hogy fájni fog. És örülsz ha vége lesz.
2015. szept. 22. 06:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálunk alap, hogy előjáték során én nőként elmegyek előbb :D aztán ha összejön, akkor aktus során is.
2015. szept. 22. 09:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Annyi az egész, hogy mielőtt az aktusra kerülne a sor, a férfi felhúzza a óvszert. Az, hogy ki megy el előbb, teljesen a pár két felétől függ. Nálunk van, hogy ő, van hogy én. Sokan szeretik azt is, ha már pettingelés közben egyszer elélveznek, és csak utána kerül sor a behatolásra.

Ha a srác benned megy el, akkor az óvszerbe élvez, ha kiveszi, akkor akár le is lehet venni azt (csak utána visszarakni nem szabad). Én még sose szeretkeztem óvszer nélkül, de kétlem, hogy más érzés lenne (van akinek más, van akinek nem). Ezek a kérdések mind egyénenként változnak, ki hogy szereti, hogy jön össze, nem pedig egy előre megírt script alapján megy a dolog. De a partnereddel meg lehet beszélni, hogy melyikőtöknek hogy jó, hogy ideális. Ezért kell olyan társat választani, akivel nyíltak és őszinték tudtok lenni egymással, és nem szégyenlősködni, hanem ténylegesen meg is beszélni mindent. Helyszín, idő, fogamzásgátlás, vágyak, félelmek, stb... Akkor sokkal lazább és élvezetesebb lesz a szex, ha tudod, hogy mit várhatsz tőle, mert nem kell azon parázni, hogy jaj ugye a másik félnél van óvszer, vagy még nem érzed magad elég felkészültnek rá. Tudsz angolul? Ha igen, tudok ajánlani egy-két helyet, ahol nagyon jó felvilágosítást adnak minden hasonló témában. Ha gondolod írj privit.

Egy Lány aki 21 évesen vesztette el.

2015. szept. 22. 11:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó a választ . : )
2015. szept. 22. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!