Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért a kismellű nőkért vannak oda?
ez nem pedofil dolog kicsit? :D Nem azt mondom, hogy a férfiak pedofilok, csak hogy kicsi mellük van a kislányoknak is, meg keskeny csípőjük, és a férfiak általában ezt szeretik, a keskenycsípőjű, kismellű lányokat.
Miért kizáró ok, ha egy lánynak nagy a melle? Az lehet, hogy lóg, de nagyon nem tud változtatni rajta. :D Nem kellene barátnőnek, egy nagy mellű nő, akinek puha lógó melle van? Ennyire a külső számít?
Már megint.. máskor meg ugyanezt a kérdést teszik fel, csak úgy, hogy miért csak a nagymellűek tetszenek nekünk?
Képzeld, nem minden férfinak ugyanaz az ízlése. Nekem a nagy mellek tetszenek. Meg még többszázmillió férfinak legalább. Komolyan, nem tudom felfogni, hogy mi értelme ezeknek a kérdéseknek.
Csak úgy szólok, hogy a pedogilek nem a 15 évesekre verik ki, hanem a kislányokra... a 6 évesekre inkább ;)
Nagyon nem vagy tisztában a fogalmakkal, de okoskodni azt tudsz!
Igen, tudom, hogy a pasik nagy rész segg-párti.
A másik: a legtöbb pasinak csak a külső számít. ;) Jöttök itt a szent dumával, hogy nem, de csak itt jöttök ezzel a hülyeséggel. NEm tudom, minek kell letagadni a tényeket. Nem gondoltam volna, hogy a férfiak is ilyen ál-szentfazekak.
Szerintem ha nézed itt a válaszokat és objektív vagy rájössz, hogy mindenféle nőt tudnának szeretni a pasik.
Van aki kövéret szeretne, van aki csontost, kicsi/nagy mell/fenék, mindere sok a jelentkező.
Szerintem még kopaszra is lenne igény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!