Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiúk miért a kismellű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért a kismellű nőkért vannak oda?

Figyelt kérdés

ez nem pedofil dolog kicsit? :D Nem azt mondom, hogy a férfiak pedofilok, csak hogy kicsi mellük van a kislányoknak is, meg keskeny csípőjük, és a férfiak általában ezt szeretik, a keskenycsípőjű, kismellű lányokat.

Miért kizáró ok, ha egy lánynak nagy a melle? Az lehet, hogy lóg, de nagyon nem tud változtatni rajta. :D Nem kellene barátnőnek, egy nagy mellű nő, akinek puha lógó melle van? Ennyire a külső számít?

2015. szept. 11. 12:46
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Szerintem az a legjobb ha nagy melle és keskeny csípője van a nőnek. a kettő nem zárja ki egymást.
2015. szept. 11. 12:48
 2/25 anonim ***** válasza:

Neked milyen van kérdező?

Esetleg a nemed? Korod?

2015. szept. 11. 12:50
 3/25 A kérdező kommentje:
De a keskeny csípő nem kisfiús? Abban nincs semmi nőies.
2015. szept. 11. 12:51
 4/25 anonim ***** válasza:
88%
Közepes mell, közepes csípő, formás fenék, kicsit sportos alak (nem lógó háj), de egészségesen táplált lány í nyerő.
2015. szept. 11. 12:55
 5/25 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

Amúgy a 3. válaszoló rádöbbentett, hogy lehet, hogy félreérthetően írtam a kérdésemet, mert széles csípő alatt nem egy 120 kilos nőre gondolog, hanem akinek arányosan telt csípője van. Körte, vagy homokóra alkattal.

2015. szept. 11. 12:58
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel minket annyira a mell téma, mint titeket...
2015. szept. 11. 12:59
 7/25 anonim ***** válasza:
Ez ízlés kérdése, nekem például az is tetszik ha kicsit logós.
2015. szept. 11. 13:01
 8/25 anonim ***** válasza:

nem tudom, nekem még nem származott hátrányom abból hogy nagyobb a mellem és a csípőm.

Igazából én nem is értem ezeket a kérdéseket.. azok a férfiak akik a vékony lányokat szeretik, olyat keresnek és olyannal jönnek össze, akik meg fordítva azok meg a teltebbekkel. De én is arra figyelek fel, akinek én tetszem innentől kezdve sosem érdekeltek akik a sovány, elől deszka hátul léc típusú lányokat részesítették előnyben és ennyi :)

2015. szept. 11. 13:07
 9/25 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen pasikkal volt dolgod eddig, de nekem a mellméret nem szempont párválasztásnál. Csak az arca érdekel külsőre, meg hogy ápolt legyen és ne igénytelen öltözködésű. (pl tréning ruha stb)

Ezen felül nekem a személyiség a fontos. A mell meg... jóvanazúgy. Kicsi, közepes, nagy, jöhet. Nem szempont.

24/F

2015. szept. 11. 13:11
 10/25 anonim ***** válasza:
Igazad van kérdező. A pici cici imádók eléggé pedo gyanusak. Az igazi férfiak A MELLEKET SZERETIK!
2015. szept. 11. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!