Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiúk miért a kismellű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért a kismellű nőkért vannak oda?

Figyelt kérdés

ez nem pedofil dolog kicsit? :D Nem azt mondom, hogy a férfiak pedofilok, csak hogy kicsi mellük van a kislányoknak is, meg keskeny csípőjük, és a férfiak általában ezt szeretik, a keskenycsípőjű, kismellű lányokat.

Miért kizáró ok, ha egy lánynak nagy a melle? Az lehet, hogy lóg, de nagyon nem tud változtatni rajta. :D Nem kellene barátnőnek, egy nagy mellű nő, akinek puha lógó melle van? Ennyire a külső számít?

2015. szept. 11. 12:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Akkor megsugom az en kedvencemet: kis mellek, szeles csipo, keskeny derek, kerek feszes kemeny, vagy felkemeny popsi. :) Hosszu labak, formas labfej/labujjak. Akinek nem szep a labfeje/labujjai, azokkal szakitok.
2015. szept. 11. 13:29
 12/25 A kérdező kommentje:

#11: xD

#9: öröm volt olvasni a válaszodat :)

És csak most jövök rá, hogy megsértettem a kérdésemmel a kismellű lányokat, miközben nem volt szándékom. :D

Ezért utólag is elnézést kérek.

2015. szept. 11. 13:33
 13/25 anonim ***** válasza:
Miért lenne pedofil? A kislányoknak nem kis mellük van, hanem nincs mellük. :D Egy csomó felnőtt nő kismellű, és egyáltalán nem kislányos. :D
2015. szept. 11. 14:03
 14/25 Sunshinedoll ***** válasza:

Lol, miért lenne pedofil dolog? Az a pedofil dolog, amikor egy nagy mellű 15 évesre verik a farkukat a felnőtt férfiak, nem a kis mellű, felnőtt nővel való szex.

Ha nem bírsz pasit találni magadnak, akkor az nem a nagy cickód miatt van, hanem mert ilyen keserű p-csa vagy.

2015. szept. 11. 14:07
 15/25 Sunshinedoll ***** válasza:
Gyakorlatilag lekislányoztál minden felnőtt, kis mellű nőt, és azt állítottad, a velük való szex az a pedofíliával egyenlő, most meg itt szabadkozol, hogy jaj én nem akartam megsérteni senkit. Ülj le.
2015. szept. 11. 14:09
 16/25 anonim ***** válasza:
Azért mert, ha csak nem nyerte meg a genetikai lottót akkor a vékonysággal együtt jár a kismell a zsírossággal pedig a nagy :D Egy szép vékony lányon tetszik a nagy is, de ha azért nagy mert elhízott az illető akkor lehet bármekkora... :D
2015. szept. 11. 14:10
 17/25 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a kis melleket, minél nagyobb melle van egy nőnek annál jobb, az se baj ha lóg, egyszerüen imádom a nagy hatalmas melleket, ilyen melle van az igazi nőknek! 23F
2015. szept. 11. 14:35
 18/25 anonim ***** válasza:

Drága kicsi lány, a mellméret genetikai dolog, az, hogy kinek milyen van, az adottság!

Az, hogy kinek mi jön be az egyénfüggő.

Jó pár pasival beszélgettem, aki azt mondták, hogy inkább a popsikat preferálják jobban.

A pasimnak is inkább a közepes és nagyobb méretűek tetszenek, nekem mégis kicsi van. Na erről ennyit, máris megdőlt a tézised!

Nem a mellméret fogja eldönteni, hogy kit választanak, hanem ami az agyadban belül van, meg amilyen te magad vagy!

2015. szept. 11. 14:50
 19/25 anonim ***** válasza:
Én jobban szeretem a közepesen nagy melleket, de egy formás pici cici is felizgat. Dobálóznak itt egyesek a nagy szavakkal hogy pedofil meg miegyéb aztán a jelentését se tudják.
2015. szept. 11. 15:14
 20/25 anonim ***** válasza:
Ha kis melled lenne, akkor azt kérdeznéd, hogy a fiúk miért a nagymellű nőkért vannak oda. Egy dolgot elárulok: nem a mellméreted miatt nem kellesz nekik.
2015. szept. 11. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!