Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért a kismellű nőkért vannak oda?
ez nem pedofil dolog kicsit? :D Nem azt mondom, hogy a férfiak pedofilok, csak hogy kicsi mellük van a kislányoknak is, meg keskeny csípőjük, és a férfiak általában ezt szeretik, a keskenycsípőjű, kismellű lányokat.
Miért kizáró ok, ha egy lánynak nagy a melle? Az lehet, hogy lóg, de nagyon nem tud változtatni rajta. :D Nem kellene barátnőnek, egy nagy mellű nő, akinek puha lógó melle van? Ennyire a külső számít?
#11: xD
#9: öröm volt olvasni a válaszodat :)
És csak most jövök rá, hogy megsértettem a kérdésemmel a kismellű lányokat, miközben nem volt szándékom. :D
Ezért utólag is elnézést kérek.
Lol, miért lenne pedofil dolog? Az a pedofil dolog, amikor egy nagy mellű 15 évesre verik a farkukat a felnőtt férfiak, nem a kis mellű, felnőtt nővel való szex.
Ha nem bírsz pasit találni magadnak, akkor az nem a nagy cickód miatt van, hanem mert ilyen keserű p-csa vagy.
Drága kicsi lány, a mellméret genetikai dolog, az, hogy kinek milyen van, az adottság!
Az, hogy kinek mi jön be az egyénfüggő.
Jó pár pasival beszélgettem, aki azt mondták, hogy inkább a popsikat preferálják jobban.
A pasimnak is inkább a közepes és nagyobb méretűek tetszenek, nekem mégis kicsi van. Na erről ennyit, máris megdőlt a tézised!
Nem a mellméret fogja eldönteni, hogy kit választanak, hanem ami az agyadban belül van, meg amilyen te magad vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!