Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A kicicomázott nőkért miért...

A kicicomázott nőkért miért vannak oda jobban a férfiak?

Figyelt kérdés
kíváncsi vagyok erre.. amikor derékig érő sötét hajam volt, műszempilla, köröm, szoliztam sokkal több ember akart velem ismerkedni, jobban odavoltak értem, mint most (vállig érő barna haj, natur smink, -korom -szoli ) mi van a kicicomázott nőkbe plusz ami a termeszetesekbe nincs??

2015. aug. 18. 01:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet jobban neztel ki, vagy csak magabiztosabb voltal. Szerintem hulyeseg h akkor jobban kellettel nekik.. miert lennel jobb mukorommel meg muszempillaval? Lehet barnabban tenyleg jobban neztrl ki de ha jol nezel ki akkor enelkul is erted :D
2015. aug. 18. 02:16
 2/10 anonim ***** válasza:
49%
Ha mű nőre vágynék, vennék egy gumibabát! Az ember értéke a természetes szépségében rejlik! Minden külső beavatkozás csak nyomorult lelkületűvé teszi egy idő után. Áltatja magát az ilyen nő, pedig valójában nem is olyan, mint amilyennek kinéz. Mindenkinek el kell tudni fogadnia önmagát! Nem véletlenül nézel úgy ki, ahogy. Te tervezted az anyagi tested olyanra, amilyen! Elfogadás megtanulása... fontos része az ittlétünknek.
2015. aug. 18. 02:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

"műszempilla, köröm, szoli"

Ez csak egy bizonyos réteget vonz, illetve a könnyű prédáz látják benned.

2015. aug. 18. 02:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi van bennük? Gyors szex ígérete.

Mivel? A szexuális jelek erőteljes hangsúlyozásával.

2015. aug. 18. 03:58
 5/10 anonim ***** válasza:
kábitó hatásu,komolyan mondom.Elkábulnak tőlük,a csecsés részletekbe.
2015. aug. 18. 11:56
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
Az emberi agy a vonzalmát valaki iránt ugy éri meg,hogy egyfajta bénitó,kábitó hatás keletkezik a vizuális élménytől,ami asszimterikus v. szimmetrikus vonaltestekből áll(ez az adott esetben épp a haja,vagy a szeme),tehát maga az agy ilyenkor nem ugy észleli mint ahogy valójában van,hanem mind egy vonaltest.A különböző szimmetria és asszimetria alapbeállitottágtól függően kiadhat belőled kábulatot.És ahogy a szem vizuálisan végigutazik a részletelen(a nőn).A hosszu szempilla ,müszempilla jóesetben hosszabb a normálisnál,ezért hosszabb ideig kapja az agy a kábulatot,a drogot.Teli van több apró részlettel ami időben lerekeszti az agyat és tovább kapja a drogot és a kábulatot.És ugye ezek az apró kábulati örömök,nagyobb élmény mint egy sík sima nőn,akin nem birnak vizuálisan utazgatni
2015. aug. 18. 12:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Jobban néztél ki lehet.

Engem alapból jobban vonz a hosszú haj, a műből meg van egy határ.

2015. aug. 18. 16:30
 8/10 A kérdező kommentje:
ez a kábulós dolog tetszik, tényleg így van!!:D igen igazatok van.. a sok mű dologtól tucat lesz tőle az ember, dőt annyian elítéltek, miután megismertek mondták h kellemeset csalódtak mert azthitték h hülye pi***a vagyok :D
2015. aug. 18. 18:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Na látod :) Ha rendes, értelmes csajszi vagy, akkor minek álcázod magad buta libának :) Ezen dolgok hiányában is lehetsz vonzó. Sőt, a normális pasiknak így leszel :)
2015. aug. 18. 20:41
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen*.* igen, minden mű dolog nélkül a normál réteget vonzom majd be, akik nem az ilyenekért fognak otthagyni!!:)
2015. aug. 18. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!