Németországban miért használnak színtelen gél lakkot hivatali helyeken a férfiak?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 13. 16:11
1/3 anonim válasza:
ez egy oltári marhaság,én azt hallottam,hogy így nem rágják a körmük,másrészt meg nagyon ápoltnak néz ki.
2/3 A kérdező kommentje:
Ismerősöm kint dolgozik Németországban, és múlt héten haza jött, a műkörmösömnél :/ találkoztunk. Az mondja, hogy kevesebb vele a baj gél lakkal, s számít kint milyen ápolt a keze.
De azért fénylik a gél lakk, s attól azért nőies lesz a keze tőle.
2015. ápr. 13. 16:32
3/3 anonim válasza:
egy fiú ismerősöm szállodás recepciós Franciaországban, egy 5 csillagos szállodában. ott a szabályzatban benne van, hogy a köröm milyen hosszú lehet és h ápolt kell hogy legyen. mivel a srác nagyon csúnyán rágta a körmét, ezért a főnöke szólt neki h kezdjen vele valamit. még szerencse h a szállodában van manikűrös is... végül ott megcsinálták neki szépen a műkörmöt. de az nem is gél lakk sztem de azért annyira nem értek hozzá. mindenesetre meg nem mondanám h mű. elég természetesen hat. nem fénylik egyáltalán, teljesen matt lakkot kennek rá a fiúknak (állítólag nyugaton tök sok férfi csináltat manikűrt matt lakkozással). szóval ez tévhit. azért ha tudod, és egész közelről megnézed észreveszed h műköröm de egy vendég sztem nem veszi észre. mindenesetre ég és föld, mert tényleg ronda volt a körme régebben. azért Magyarorsázgon ha ezt megtudnák, vagy mondjuk látnák besétálni a körmöshöz minimum leb. ziznák vagy túl piperkőcnek, metroszexuálisnak gondolnák az emberek (leginkább a férfiak, mert sztem ez csak igényesség - de azért elég sok nő nem tartja férfiasnak ezt felénk). nyugaton azért más a helyzet, ott sokkal elfogadottabb, hogy a férfiak is törődnek a külsejükkel, és sztem a nők is egyre inkább elvárják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!