Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátommal végre eljutottunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátommal végre eljutottunk oda hogy szexeljünk. De nagyon nehezen állt fel, majd lelankadt és utánna fel sem állt. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
A barátommal több hónapja nagyon kívántuk egymást. Nagyon kíváncsi voltam hogy milyen lehet már vele, azt gondoltam hogy nagyon nagyon jó lehet, ahogy elmesélte hogy milyen, meg milyen lesz velem. Aztán feljött hozzám, és észre vettem már hogy az ölelkezésnél sem volt éppen merev pedig már meztelenül voltunk simogattuk egymást, és semmi. Láttam rajta hogy feszült, akkor már éreztem hogy kissé gond van ott lennt, és csináltam neki szájjal, és 20 perc volt mire félkeményre keményedett, aztán betette és körülbelül 3 perc mulva ismét lelankadt, utánna már hiába csináltam neki újra már fel sem állt. Azt mondta maga sem érti sose volt vele ilyen. De én ezt nem tudom elhinni hogy másnál mindenkinél megy, nálam meg nagyon nagyon nehezen áll fel s az sem tart sokáig. Sajnálom is részben más részt meg nem tudom mire vélni. Ez fog menni sorra? azt mondta hogy ráparázott az együttlétre. De ilyen van????
2015. szept. 11. 11:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Ilyen van, igen, hogy ráparázott. Majd ha lazul, biztos jobban fog menni neki.
2015. szept. 11. 11:46
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ilyen van. Ezért nem jó annyit váratni. Megfelelési kényszer miatt feszült volt. Gondolom szép nagy vágyakat ébresztett benned, aztán ráparázott, hogy csalódást okoz.
2015. szept. 11. 11:48
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Csak raparazott, ha hiszed ha nem a ferfiak is aggodnak amiatt,hogy nem tudnak teljesiteni az agyban.

18/L

2015. szept. 11. 12:02
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lehetséges hogy nagyon izgult, meg akart felelni. Túlzottan.

Hogy ez így marad-e nehéz megmondani, mert a következő alkalomnál már azért fog izgulni, hogy legutóbb sem ment és mi lesz most ha akkor sem megy azon gondolkozik vajon impotens-e és menni fog-e valaha és bekerülhet egy ilyen negatív spirálba amiből nehéz kijönni.

Aztán az is lehet, hogy csak a szája volt nagy, valójában tapasztalatlan és talán ez volt az első alkalom a számára.

Az is lehet, hogy önkielégített előtte aznap - talán éppen hogy tovább bírja - és nem volt már elég töltet.

Lehet, hogy ezt csak a te segítségeddel fogja tudni megoldani. Legközelebb esetleg megpróbálhatod, hogy ne beszéljétek meg előre hogy akció lesz, témázgassatok és ha érzed a keménységet próbálj foglalkozni vele, mintha nem az lenne a cél, "csak úgy" és ha egyszer siekrül elmennie akkor talán lesz már önbizalma és menni fog.

Sok sikert! Kitartás.

2015. szept. 11. 12:06
 5/13 anonim ***** válasza:
16%

Ezért kellene felnőtt módjára szexelni! Egy olyan kapcsolatban ahol egyik fél sem feszélyezett!

Már bocs, de az is elég tré ahogyan te leírod ezt az egészet! Nem is csodálom hogy nem állt fel rád a farka!

2015. szept. 11. 12:18
 6/13 A kérdező kommentje:
és ezt hogyan lehetne szebben leírni? :) mindent megtettem hogy jó legyen neki. de nem tudtam már többet,simogattam stb stb. Nem gondolnám hogy nem kívánt mert nap mint nap mondta hogy megőrül értem stb. Aztán mire odaértünk ugy olyan megszeppent volt. és nem ez volt neki az első. 24 éves férfiről beszélünk
2015. szept. 11. 12:35
 7/13 anonim ***** válasza:
Az nem jelent semmit, hogy 24 éves. :D Lehet bekamuzta, hogy tapasztalt, hogy ne nézd le a tapasztalatlanságáért. A legtöbb csaj lepattintja a szűz srácokat.
2015. szept. 11. 12:41
 8/13 anonim ***** válasza:
szerintem próbáljátok meg a közeljövőben mégegyszer, csak lassíts a tempón :D nem kell egyből bevágnia a lompost. legyél dögös, kelts benne érzetet arra, hogy kívánjon, játsz vele, de mégis maradj távol az elején egy picit. csak amíg el nem indul a gépezet, aztán pedig ami a csövön kifér! :D
2015. szept. 11. 13:14
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen, sokat szenvedtem/szenvedtünk vele, aztán egy idő után már sikerült szexelni.

Ez a dolog előfordul, kérdés, hogy mekkora traumát okozott neki, lehet, hogy csak egy szexuálterápia fogja rendbe hozni :/

19/F

2015. szept. 11. 14:18
 10/13 anonim ***** válasza:

Megfelelési kényszer, para, félelem.

Ne erőltessétek. Beszélgessetek, simogassátok egymást és hagyd, hogy ő kielégítsen téged pl. orálisan. Ez majd ad neki önbizalmat. Biztasd, szeresd, kényeztesd. Majd beindul egyszer.

Mi is kínlódtunk kb. egy hónapot, mire a páromnak elmúltak a gátlásai. De azóta minden rendben van. Ha kell, ha nem, áll neki.... :)

2015. szept. 11. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!