Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy szexeljünk úgy, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szexeljünk úgy, hogy a gumi biztosan ne szakadjon ki?

Figyelt kérdés
vagy ezt igy nem lehet..?

2015. aug. 21. 13:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Egymásnak háttal :D
2015. aug. 21. 13:47
 2/13 A kérdező kommentje:
te kis troll 😝
2015. aug. 21. 13:49
 3/13 anonim ***** válasza:
:) Amúgy túl van aggódva... Nem szakad az olyan könnyen, a lényeg hogy normálisan legyen felhúzva és kellő síkosítással semmi gond nem lehet. Ne legyen lejárva és 50fokban a kocsiban tárolva.
2015. aug. 21. 13:52
 4/13 anonim ***** válasza:
Elnézést, ha kicsit off, de én el nem tudom képzelni, hogyan szakadhat ki egy óvszer szex közben. Egyszer fotózni akartunk haverokkal egy olyan jelenetet, hogy vízzel töltött óvszerre rámegy egy autó, és fröcsköl. Nem az óvszer volt a lényeg, előtte több mindennel kipróbáltuk, szemeteszsák, stb, aztán jutott eszébe valakinek az óvszer. Több vödör vizet beleöntöttünk, már simán volt akkora, mint egy normál szemetesbe való szemeteszsák, de még mindig nyúlt volna tovább. Még úgy sem szakadt ki, hogy közben gurult az aszfalton mindenfelé. Szóval ha ezt zokszó nélkül kibírta, akkor rendeltetésszerű használat esetén mi kell ahhoz, hogy kiszakadjon? Ez mondjuk Durex volt, nem tudom, hogy a noname szarok tizedáron mennyiben lehetnek mások.
2015. aug. 21. 14:27
 5/13 anonim ***** válasza:
Húzzon a pasi két gumit, így ha ki is szakad az egyik még mindig véd a másik. :D Am nem szakadnak azok olyan könnyen, csak jól kell feltenni.
2015. aug. 21. 14:39
 6/13 anonim ***** válasza:

Természetesen, gumi nélkül.

A mai világban rengeteg, biztonságos fogamzásgátlási módszer van, sokféle szabadon, recept nélkül is könnyen beszerezhető.

2015. aug. 21. 14:41
 7/13 anonim ***** válasza:
Én sem értem, egyeseknek hogyan sikerül több gumit is elszaggatni. 9 éve használom, de sosem volt gond.
2015. aug. 21. 14:50
 8/13 anonim ***** válasza:
Elég kemény önsorsrontás lehet kilenc éven keresztül gumikat használni a szeretkezésekhez.
2015. aug. 21. 14:58
 9/13 anonim ***** válasza:

Több száz gumit használtam el az életem során nemi élet közben, de még soha egy sem szakadt ki.

Megfelelő méret, és megfelelő használat. Ennyi a titok.:)

2015. aug. 21. 15:56
 10/13 anonim ***** válasza:

"Elég kemény önsorsrontás lehet kilenc éven keresztül gumikat használni a szeretkezésekhez."

Nekem nem az, de köszi, hogy aggódsz értem.

2015. aug. 21. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!