Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja a párom, hogy gumi nélkül szexeljünk?
Lassan 11 hónapja vagyunk együtt. A 4. hónapban kiszakadt egyszer a gumi, vettem be esemény utánit, de azóta fogamzásgátlót szedek, mert nem akarok azon parázni, hogy esetleg kiszakad-e újra...
Szóval a párom is tudja, hogy szedem (fizeti is a felét), de ő nem akarja gumi nélkül csinálni.
Szerintetek miért nem akarja? Sokkal jobb lenne neki is és nekem is gumi nélkül, ráadásul így elég drága. Bár a gumit ő veszi, szóval engem nem terhel anyagilag...
Próbáltam rábeszélni, hogy tök biztonságos, de azt mondja, hogy nem azzal van a baja, hogy ne lenne biztonságos. De hogy mi a baja, azt nem mondja el.
18/L, 22/F
Ezt tőle kell kérdezni, mi nem látunk bele a párod fejébe.
Talán valami betegségtől tart, esetleg a terhesség veszélye ennyire gyötri szegényt... Amúgy ki kicsoda? Mármint te vagy a lány?
Látom figyelsz:)
De egyébként lehet van valami amiről nem tudsz. Igyatok egy bambit, és beszélgessetek, szépen lassan tereld a témát és talán egy csöpp alkoholos befolyásoltság után... :)
Jobb ötletem nincs:)
örülj neki hogy nem azzal jön hogy zokniba lábat mosni.... és akármennyire jól szeded a gyógyszert becsúszhat egy nem kivánt terhesség... (hasmenés-hányásos megbetegedés után pl)
hagyd rá ha ő fizeti óvszert azt kész.. bajod nem lesz belőle
Kérdezd meg konkrétan, hogy a betegségektől fél-e? Lehet, neki volt olyan kapcsolata korábban, ami miatt téged félt..
Beszéljétek meg, hogy mindketten elmentek egy HIV és Hepatitis szűrésre... utána hátha meggondolja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!