Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja a párom, hogy gumi nélkül szexeljünk?
Lassan 11 hónapja vagyunk együtt. A 4. hónapban kiszakadt egyszer a gumi, vettem be esemény utánit, de azóta fogamzásgátlót szedek, mert nem akarok azon parázni, hogy esetleg kiszakad-e újra...
Szóval a párom is tudja, hogy szedem (fizeti is a felét), de ő nem akarja gumi nélkül csinálni.
Szerintetek miért nem akarja? Sokkal jobb lenne neki is és nekem is gumi nélkül, ráadásul így elég drága. Bár a gumit ő veszi, szóval engem nem terhel anyagilag...
Próbáltam rábeszélni, hogy tök biztonságos, de azt mondja, hogy nem azzal van a baja, hogy ne lenne biztonságos. De hogy mi a baja, azt nem mondja el.
18/L, 22/F
Én vagyok az első barátnője, én meg mindig gumiztam előtte.
A 80%-os nem tudom, miről beszélsz. A tabletta és a gyűrű ugyanaz szinte. Szerintem kevered a spirállal. Semmi mellékhatása nincs, és nem vérezgettem folyamatosan :)) Kicsit olvass utána.
10-es vagyok
Akkor két dolog marad:
1. Fél, hogy elkap valamit...
2. Nem bízik benned... sok ilyet lehet hallani, hogy a nő azt mondja, védekezik, és mégsem, csak hogy jöjjön a baba, és ezzel láncolja magához a férfit.
Csak találgatok, ahogy bárki más. Ezt mindenképp vele kell megbeszélned.
Fäszé akarsz gumi nélkül dugni ha nem akarsz gyereket??
Amúgy szerintem csak biztosra akar menni, mert ugye bárki mondhatja hogy szedi a fogamzásgátlót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!