Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket?
hány évesek voltatok akkor? Most hány évesek vagytok? F/l vagy? F/l volt az illető? Hány éves volt? Kapcsolat volt e? Stb stb.... Részletesen hogy történt?
Várom a love sztorikat. Aki inkább privátba akarja leírni nyugodtan irjon.
Ja és aki kiváncsi annak elmesélhetem az én sztorimat.ws
15 évesen a barátom 18 volt és nem volt szűz
kb 8-10 hónap után
utána még 1 évig vagy tovább jártunk de ő egyetemre ment külföldre így nehéz volt tovább. most 19 vok
kicsit spontánul alakult de ár szerettünk volna lefeküdni
14L voltam ő meg 16F a szüleim elutaztak én meg nem akartam menni ezért egy ismerősükhöz kellett elmennem 3 napra szerencsémre pont a kiszemeltemhez.
A vendégszobában kellet aludnom de nagyon akartunk egy kis szexet ezért amikor a fiú szülei lefeküdtek átmentem a szobájába levetkőztünk és elkezdtük másfél órán át csináltuk gumi nem volt de nem lett baj belőle. Aztán gyorsan felöltöztem és vissza mentem a vendég szobába és ezt megismételtük következő nap este is😁 Most 18L vagyok és nincs barátom.
17 voltam ő is 17. Es egy napos ismeretsegutan sikerult (mindketten szuzek voltunk) egy livaskocsin utaztunk(o volt a lovasbacsi fia) es beszelgetni kezdtunk egesz nap beszelgettunk nagyon kedves aranyos volt es megfogott benne valami,en leserultem (felhasadt a labam) o mondta hogy bekotoz. Es le kellett vennem a nadragom es elegge zavarba jott. Nem mentunk vissza a tobbiekhez nyarsalni hanem ott maradtunk a lovaskocsin csillagokat nezni es o meg letapizott "veletlenul" es letepert én meg hagytam.
Nem volt rossz es nem is fajt annyira...
Azota is egyutt! 22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!