Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, megbántátok, hogy a szüzességeteket óvszeres védekezéssel vesztettétek el? Lett valami következménye vagy minden simán ment? Tartottak tőle, hogy teherbe estek?
Dehogy bántam. Sőt!
Szörnyű lett volna védekezés nélkül. Végig azon aggódtam volna, hogy terhes leszek.
Első alkalommal úgysem az óvszer a legnagyobb gondjuk a lányoknak.
22L / 18 voltam
Én sem bántam meg!
Meg se fordult a fejemben anélkül.Így is aggódtam, hogy mi lesz ha terhes leszek pedig akkor már tabit is szedtem.:D
Tényleg nem az a legnagyobb gond akkor.
17/L - 16 voltam
Nem, nem bántam meg, épp ellenkezőleg!
Szerintem első alkalommal ez a legjobb választás. Nemi betegségek ellen és a terhesség ellen is véd.
Bár elég hamar gyógyszerre váltottam, mert megbíztam a barátomban és hosszú távra terveztük\tervezzük a kapcsolatunkat. És így Ő is meg én is jobban élvezzük.
18 voltam, és 21 vagyok.
Egyáltalán nem bántam meg. :) 18 voltam, a párom 19 volt, mindkettőnknek első.
L/21
Nem, nálunk alap volt, hogy óvszerrel, hiszen ez a legbiztonságosabb módja. Én 18 voltam, ő 22:)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!