Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket?
hány évesek voltatok akkor? Most hány évesek vagytok? F/l vagy? F/l volt az illető? Hány éves volt? Kapcsolat volt e? Stb stb.... Részletesen hogy történt?
Várom a love sztorikat. Aki inkább privátba akarja leírni nyugodtan irjon.
Ja és aki kiváncsi annak elmesélhetem az én sztorimat.ws
Mivan itt még mindenki szűz?
De gázak vagytok!
14 voltam (L), az exem 18 (F), mindketten szüzek voltunk. 2 hónap járás után történt. 10 évig voltunk együtt.
26N
18 voltam (és vagyok is), F
Ő 17/L és már nem volt szűz..
Ennyi? Valami love sztori?
Hogy? Mikor? Hol? Meg volt e beszélve? Pózok? Meddig tartott?
Stb?.....
16 voltam, úgy történt hogy gerincre vágtam a csajt és dugtam mint a lopott biciklit.
Sztorikat ne várj, hülye kérdésekre nem válaszolok.
14 évesen a srác 17 éves volt, 4 hónap után történt meg a dolgok náluk, volt előtte vacsora közös zuhanyzás hosszú előjáték így nagyon élveztem a dolgokat :)
18/L
17 voltam, kialakult egy szerelmi viszony egy 14 éves koromban szerzett barátommal, aki egyébként a legjobb barátom is volt. Majdnem 3 hónappal volt idősebb, mint én. Pár randi után úgy alakult, hogy…
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!