Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mikor, hol és hogyan vesztettétek el a szüzességeteket?
Figyelt kérdés
Részletes sztorik érdekelnének :) pusztán kíváncsi vagyok a ti történetetekte2015. júl. 24. 01:55
2/10 anonim válasza:
2013. Február 7. (Csak mert nem bírtuk kivárni a valentin napot :D.)18 èvesek voltunk. Bár nagyon izgult alig ált neki fel, bár a többi alkalommal sem volt sokkal jobb. Azóta már mással vagyok.
3/10 anonim válasza:
Sztorizni nem fogok, mert ez mégiscsak magánügy :)
Tavaly áprilisban a nyaralónkban, 3 hónapja voltunk együtt. Ő már nem volt szűz, nagyon figyelmes volt, nem fájt egyáltalán.
5/10 anonim válasza:
AJjj, azthittem, hogy most olvashatok egy csomó "romantikus" sztorit..:D:D
6/10 A kérdező kommentje:
És tevezett volt vagy csak úgy megtörtént? :D
2015. júl. 24. 12:35
7/10 anonim válasza:
Csak úgy megtörtènt, de már hetek óta "készültünk" rá (petting)
8/10 A kérdező kommentje:
Védekeztetek vagy odafigyeltetek?
2015. júl. 26. 10:33
10/10 anonim válasza:
pár hete, nálunk a szobámban. Terveztük már régóta úgyhogy nem spontán akció volt. Petting már volt korábban is de a szex akkor nem sikerült. Most igen. Kicsit fájt az elején de utána jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!