Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti összejönnétek bevándorlóval akár csak egy alkalomra is?
utolsó miért ölne meg mert nem vagy muszlim?Beszéltél már valaha olyan vallásúval?Azt se tudod mi az...
ezek az előítéletek..
Van elég bajuk nekik, nem hiszem, hogy hiányozna bárkinek is egy esetleges lelki trauma vagy szerelmi gondok.
Másrészt nekem nagyon böki a szemem az a "melyik fajtából" kérdés... Lehetett volna szebben fogalmazni!
"nekem nagyon böki a szemem az a "melyik fajtából" kérdés... Lehetett volna szebben fogalmazni!"
Bocs, ha sértőnek látszik, pedig nem úgy szántam és nem is az szerintem.:) Angolul is a "race" szót használják többnyire ami fajt jelent.
a muszlimok csak a feleségükkel fekszenek le...egyébként..
nekem tetszenek arabok nem a bevándorlókra gondolok
és nem mind.van egy barátom aki muszlim és teljesen értelmes van munkája is de ő nem bevándorló.
én összejönnék vele ha lehetne..:(
hat nemtom. ciganylanyokbol is vannak szepek, de mikor a szagat megerzem mar nem olyan jo.
ha esetleg egy tenyleg rendezett kulseju bevandorlo felajanlkozna hogy feljon velem szobara lezuhanyzik stb csak adjak neki kajat mondjuk. akkor lehet igent mondanek. de az sem lenne a legjobb szex mivel nem nyalnek es nem csokolnam..
nem is arrol van szo hogy eces leszek, hanem epp eleg ha valami hasmenesnek hordozza a bakteriumat, vagy sulyosabb natha lappang benne a hosszu ut soran. nem eri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!