Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mikor mondjam meg a lánynak, hogy még szűz vagyok?
Barátom képes volt 1 éven keresztül hazudni, hogy már nem szűz (másfél évig, ha a kapcsolat előtti időt is belevesszük) és miután kiderült, nagyot csalódtam benne. (Bár sejtettem, de inkább csak ügyetlennek gondoltam.) Én is szűz voltam és én nem hazudtam neki erről és biztos, hogy sokkal jobb élmény lett volna az első szex, ha ő róla is tudom az igazságot. Ő meg közben azt nem hiszi el (még most se), hogy szűz voltam előtte...
Szerintem ez egy olyan téma, amiről nincs értelme hazudni. Amikor szóba kerül, meg kell mondani. Ez se nem szégyen, se nem büszkeség, egyszerű szex. Nem leszel se több, se kevesebb általa. Egy kapcsolat alapja a bizalom. Ha valaki nem tud elfogadni téged így, akkor nem is hozzád való, ennyi.
Amúgy vicces, ahogy itt a férfiak oktatják a nőket, hogy milyen "egyszerű lények" is ők valójában... Nem látjátok, hogy nem hozzátok szólt ez a kérdés? Nyaljatok sót!
18/L
"Szerintem az elején... ha csak nem vagy született szex isten, akkor nekem biztos nem kellenél. ne rajtam gyakoroljanak, én 23 vagyok, de biztos nem kellene szűz pasi. Mondd el az elején, hogy tudjon választani, hogy kellesz-e neki vagy sem."
Itt az élő bizonyíték, miért nem szabad őszintének lenni. Miss Princess elvárja, hogy 23 évesen őt egy szexisten címlapfiú elégítse ki, mert ugye neki az jár.
"Aztán ha nem találja a lukat, és elmegy fél perc alatt, akkor meg totál bénának fogja gondolni. De ha tudja, hogy szűz volt, akkor tudja, hogy megeshet.."
Ugyanmár, nem találja a lyukat?:DD Talán nem egy szűz kisfiúnak kéne a másik szűz srácot tanáccsal ellátnia. A szex nem kvatumfizika és nincs elvárva a PhD minősítés sem. Kiscsaj szétnyitja a lábát, ott lenni 2 lyuk, alsó kis kör alakú lenni segglik, felső lenni punci. Puncit kell célozni, aztán mozgatni a csípőd...
19:
Ez a te tapasztalatod, amit megértek, de nem mindenki ilyen. Én aztán már rohadt nagy komplexusokkal küzdöttem e téren, de mikor együtt lehettem álmaim nőjével (nem 2 hetet küzdöttem érte, hanem hosszú hónapokat), simán bírtam több pózt. Sőt, ami azt illeti el se tudtam menni gumiban. Az igaz, hogy egyszer-egyszer majdnem rossz helyre csúsztam, de ennek két oka is volt: volt bennem pia, a lencsém meg már nem volt a szememben. De nem éreztem, hogy ez bármilyen problémát szült volna. Előtte ki is elégítettem jó hosszan, szóval ha nem tudta volna, hogy nekem ez az első, szerintem simán elhitte volna, hogy már voltam nővel. De sajnos a megértő nők vannak nagy kisebbségben, a legtöbb - ahogy a fenti példa illusztrálja - "elvárja, hogy ne rajta gyakoroljanak. Mindezt a kemény 23 évével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!