Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mikor mondjam meg a lánynak, hogy még szűz vagyok?
Nem szabad megmondani. A nő egyszerű lény, azzal hogy szűz vagy, ezt mondod neki: egy nőnek sem kellettél, gyenge vagy, és a társadalmi normák szerint lúzer. Totálisan elrontod az esélyeidet. Ezután jó eséllyel nem néz rád férfiként. Jöjj össze vele, szeretkezzetek. Majd azt mondod, mittudomén 2 éve nem keféltél, ezért voltál picit ügyetlen. A szex maga nem egy nagy művészet, én is 22 évesen vesztettem el, de jön az ösztönből. Végigcsókolod a testét, jól kinyalod, megkérdezed, hogy az ujjaiddal is játszhatsz e, aztán ha szerencséd van ő is dolgozik rajtad, majd kéred hogy vágtasson egyet, mert az jól esne. Behatolsz, és már látod, hogy ez nem is olyan bonyolult, sőt, nagyon fa.sza. Megjön az önbizalmad, megtolod misszibe meg oldalról és ennyi. Nem hiszem, hogy a nők java első alkalomkor új kapcsolatban ennél több zsonglőrködést vár. Ha nem bénázol nagyot, simán el is hiszi, hogy nem vagy szűz.
Persze be is lehet vallani, van kivétel, csak nem sok. Hatalmas rizikó.
Még időben
Nekem anno az akkori pasim nem árulta el, a koli miatt csak pettingeltünk, mert más is aludt a szobában :D
Aztán egyszer egyedül maradtunk és fél év után kinyögte, behatolás előtt, hogy ő szűz.
Teljesen lefagytam...
Az első, második pettingelés alkalmával mondd el. Vagy akkor, amikor szóba kerül a védekezés.
26N
Egyébként engem nem zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!