Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szűz lánynak fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lánynak fogamzásgátló csak hogy nőjön a melle?

Figyelt kérdés

a barátnőm mondta hogy szed fogamzásgátlót hogy nőjön a melle

17 éves, szűz

ilyen dologért van értelme egyáltalán?milyen orvos ír fel ilyen miatt?ha még a terhesség elkerülése akkor értem de így....

2010. okt. 18. 20:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Ugyan már! A kis mell sokkal szebb, mint a lógó, akinek meg az tetszik, azt csak a farka irányítja.
2010. okt. 18. 20:09
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
A nagy mell is lehet szép héj! De ne zavard össze csak ezért a hormonháztartásod 17 évesen majd 21 éves korodba mikor már rendeződtél belülről Egyébként van akinél patikat okoz. Sőt én szedtem: mikor abbahhagytam göbös lett a vállam, arcom nyakam tök pati- jó kis hormonzavar..:)nem tudhatod milyen hatással lesz rád
2010. okt. 18. 20:14
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nőhet, de csak elég korlátos mértékben, és ha abbahagyja visszamegy... vagy lógósabb lesz. :)
2010. okt. 18. 20:14
 4/15 anonim ***** válasza:
84%

Komolyan ennyire idióta emberek vannak? Azért szed gyógyszert, hogy megnőjön a melle? Egyáltalán megnőtt neki? Mert ez a mellékhatás sem mindenkinek jön elő.

Majd megbánja ha a mellével egyenes arányban megnő a segge is, vagy állandóan hüvelygombája lesz...

Istenem ennyi észt..hihetetlen:S

2010. okt. 18. 20:20
 5/15 anonim ***** válasza:
Inkább keféljen, attól is simán nőhet a mell.
2010. okt. 18. 21:08
 6/15 anonim ***** válasza:
78%
hát én már majdnem 4 éve szedem, de szerintem egy mm-t se nőtt, pedig én is örültem volna neki, persze nem ezért kezdtem el szedni, mielőtt még lehurrognátok....
2010. okt. 18. 21:09
 7/15 anonim ***** válasza:
26%

ma 20.20- Hát szerintem csak akkor írj ilyeneket, majd ha az újságokban nem a nagy mellű vékony szőke cicababákat ábrázolják. Vagy mikor a pasik is megnézik a kis mellű csajokat, és nem az xxl méretűeket. Vagy amikor nem cikiznek a kicsi mell miatt a fiúk.(persze nem mindenki, csak szimplán cikinek érzik.)

Gondolom neked nem kicsi a melled, ezért nem is érted meg miért szed fogamzásgátlót. Viszont ez sem jó ötlet. Én nem szednék ezért fogamzásgátlót.

Nekem nagyon kicsik a melleim , sokkal fiatalabbnak is nézek ki emiatt. Ami már rossz pont, ha kapcsolatról van szó.

2010. okt. 18. 21:33
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
20:20-as vagyok: De, képzeld el nagyon pici mellem van. 70/A, ha nagyon kitömött melltartó, akkor 70/B. De attól még nem szednék csak azért hormonokat, hogy megnőjenek. Ez óriási butaság. Nem arra való és kész.
2010. okt. 18. 21:36
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok még mindig.

"Nekem nagyon kicsik a melleim , sokkal fiatalabbnak is nézek ki emiatt. Ami már rossz pont, ha kapcsolatról van szó."

Már bocs, de ha egy pasi azt mondja, hogy azért nem kellesz neki, mert túl pici a melled, amiatt nem is érdemes bánkódni. Szerintem nem sok olyan férfi van, aki csak azért nem próbálkozik be egy lánynál, mert pici a melle (ha minden más dolog amúgy megfelelne az igényeinek).

Nem mondom, hogy sosem szerettem volna nagyobbat, vagy ha választhattam volna, akkor ekkorát kérek, de ez van és kész.

2010. okt. 18. 21:40
 10/15 anonim ***** válasza:

Akkor bocsi, hogy így lerohantalak.

Nekem is 70A-s. Nem szeretnék pamela anderosn méretű melleket az tény, csak legalább egy kicsivel több lenne- azzal megelégednék.

Én sajnos úgy vettem észre, hogy párkapcsolatnál fontos ez..

Fogamzásgátlót én sem szeretnék szedni, hormonváltozások miatt is-ki tudja , hogy néznék ki utána. Na azért nem szeretnék elhízni sem tőle. pedig sokaktól hallottam, hogy fog.gtabletta után elhíztak csöppet. Ezt azért szeretném elkerülni.

2010. okt. 18. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!