Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szűz lánynak fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lánynak fogamzásgátló csak hogy nőjön a melle?

Figyelt kérdés

a barátnőm mondta hogy szed fogamzásgátlót hogy nőjön a melle

17 éves, szűz

ilyen dologért van értelme egyáltalán?milyen orvos ír fel ilyen miatt?ha még a terhesség elkerülése akkor értem de így....

2010. okt. 18. 20:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ő a fiatalosabb külsőről beszélt, mint hátráltató tényező.
2010. okt. 18. 21:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja nem, de tök gáz, hogy olyan, mintha saját magaddal beszélgetnél.:D
2010. okt. 18. 21:54
 13/15 anonim ***** válasza:
75%

Jah, elég vicces, de nem magammal beszélgetek:)

Kedves másik 85%-os: Megértelek, de szerintem ne tulajdoníts neki ekkora jelentőséget:) Ha vkinek tetszel, akkor a melleid is szeretni fogja. Barátom pl kifejezetten az "asszonyos" nőket szereti (nagy mell, széles csípő, nem túl deszka alkat)...nah ennek kb pont az ellentéte vagyok, mégis imád:) És az icipici melleimet szereti a legjobban:D:D

Szóval no para:)

2010. okt. 18. 21:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Jé, tényleg 85%-os vagy te is :D meg én is még nem vettem észre eddig :D

Tudom, hogy igazad van. köszi. Próbálom elfogadni úgy ahogy van, és már annyira nem is érdekel az egész. Majd lesz olyan valaki, aki úgy szeret ahogy vagyok.

Te szerencsés vagy, neked már van egy ilyen fiú az életedben :)

2010. okt. 18. 22:03
 15/15 anonim ***** válasza:
NEM nő a mell a tabitól. A hízástól nő, amit a tabi okoz. De normális nő nem várja meg, amíg felszed 20 kilót, már 3 kilónál visszacsattog a dokihoz másik tabit kérni.
2010. okt. 20. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!