Lehet szűz lánynak cisztája?
Aha köszönöm a valaszokat .
abba nem egyeznek bele hogy atszakitjak. es epp ez miatt nem tudnak kivizsgalni .
Mi ez a hülyeség?
Nem itt kellene kamusztroikat gyártani!
1) Mi az, hogy "állítólag petefészek cisztám van"??
Vagy van, vagy nincs.
De nincs olyan hogy állítólag.
Egyetlen egy vizsgálat alapján nem is lehet megállapítani, mert cisztának csak az az elváltozás nevezhető, ami bizonyos méret fölötti és több ciklus után is jelen van, nem szívódik fel.
Vizsgálat nélkül egyáltalán hogy hihetsz ilyet?
Egyébként mi a rák az a "sonon"?
2) Nem kell semmit átszakítani. Eleve azért, mert a szűzhártya LYUKAS! Alapvető anatómia!
Egy rugalmas membrán, ami "átszakítás" nélkül lehetővé tesz bármilyen vizsgálatot!
Ha ezt a szüleid nem tudják, vegyék elő a biológia tankönyvedet!
Ha az orvosod nem tudja, akkor az Ecserin vehette a diplomáját.
-> ebből következik is, hogy
3) Természetesen vizsgálnak szűzlányokat is. Nem véletlenül van "szűzkacsa" is.
Arról nem is beszélve, hogy a ciszta meglétének vizsgálatához nem is feltétlen szükséges hüvelyi bekukkantás!
Már csak ezért is nettó baromság, amit írsz arról, hogy az orvos nem vizsgál meg, amíg szűz vagy!
(Arról nem is beszélve, hogy nem a szűzhártyádtól vagy szűz...)
4) Egy esetleges műtét se hüvelyen keresztül történik. Laparoszkópiáról bizonyára még nem hallottál, igaz?
Legközelebb kamugyártás előtt olvass utána a témának, mert rögtön lebuksz, ha a valóságnak ennyire ellentmondó blődségeket hordasz össze!
mármint sonográfián voltál? akkor csak meg vizsgáltak.és ha abbol megállapitották kb laborvizsgálaton kivül a hormonok miatt nem is kellene más vizsgálat ez a kettő valahogy nagyon nem stimmel.
az meg hogy valaki szűz nem jelenthet gondot a gyógyitásban. szűz lányokat is szoktak vizsgálni.
a cisztára pedig attol függ milyen szoktak gyogyszert felirni elsősorban amitöl felszivodhat, mert joindulatu, ha nagyon sok vagy nagy akkor van mütét.
szerintem keress egy másik dokit. mert ez a történet eléggé sántit nekem.
Ez érdekes, 10 voltam, mikor hasi fájdalmak miatt először voltam gyermeknőgyógyásznál,15, mikor először megtalálták a cisztámat. És szűz mindkettőnél. A gyereknőgyógyász simán kivizsgált, ultrahanggal is, kézzel is. Egyszerűen csak a végbélbe nyomja az ujját, nem a hüvelybe. De hüvelyi vizsgálat is létezik szűz lányoknak, szűzhártya-sérülés nélkül.
Amúgy ne parázz, laparoszkópiával kivették 20 évesen, utána szültem, aztán visszanőtt, úgy szültem a másodikat, aztán kivették petefészkestől és most az egy petefészkemmel fél idős várandós vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!