Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egyes lányok akiknek soha nem...

Hanga123 kérdése:

Egyes lányok akiknek soha nem jött meg, miért nem? Mi az oka?

Figyelt kérdés
Ez a kérdés lányoknak szól.Biztos hallottad hogy valakik nem lehetnek anyák nem lehetnek terhesek, nem szülhetnek, mert sose jött meg nekik. Ennek mi az oka? Hallottam már olyat hogy mert öröklődés miatt. Eddig ez a variáció kering a fejemben, de ha te tudsz olyan választ adni nagyon megköszönném! Arra is gondoltam hogy mert manszturbált az előtt hogy megjött volna e neki, de lécives írjátok le hogy ez igaz e vagy nem.

2015. júl. 9. 21:29
 1/9 anonim ***** válasza:

A nők egészsége kategóriában általában lányok/nők válaszolnak, illetve ahogy a kategória nevében is ott van: nekik szól...

Láttam már a másik szintén ehhez hasonlóan felettébb logikus kérdésedet is ebben a kategóriában (persze lehet, hogy több is van), abban is volt pár iszonyatosan nagy baromság és ebben is.

Kijavítanálak: az maszturbálás, nem manszturbálás, és annak miért lenne köze a menstruációhoz? Ha menzesz előtt csinálod, tudtommal nem változik semmi. Szerintem kérdezd az ilyeneket édesanyádtól meg...

2015. júl. 9. 21:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Kérdező: először állítasz valami marhaságot, aztán megkérded miért van úgy? Ezt kisgyerekek szokták csinálni. Legközelebb kérdezd azt, hogy egyes lányok nem is lányok. Miért? Viszont az nagyon pozitív, hogy a lányok érdekelnek.
2015. júl. 9. 21:41
 3/9 anonim ***** válasza:

Rengeteg oka lehet, ha többet és részletesen akarsz róla tudni érdemes kutakodni a neten. Rengeteg cikk van ebben a témában (is) fenn.

De itt van pár példa:

- nem fejlődtek ki teljesen a szaporító szervei, tehát akár a méhe, akár a petefészke, akár mindkettő

- hormonális problémák

- más betegségük hatása miatt ...

A maszturbálásnak ehhez semmi köze. Ha lenne, már kihalt volna az emberiség. :-)

2015. júl. 9. 21:47
 4/9 A kérdező kommentje:
Jójó vannak hibáim nem is kevés de most nem mind1?
2015. júl. 9. 21:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Rhella nagyon köszönöm ez tényleg nagyon hasznos és humorors is :D
2015. júl. 9. 21:49
 6/9 anonim ***** válasza:

nagyon értelmes kérdés megint,..

10 éves vagy?

2015. júl. 10. 11:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Ja, nyilván öröklődik... amikor ilyeneket állítasz, próbálod használni az agyad is? :D Anyukádtól örökölted, hogy nem tudsz szülni... okééééé... :D Vagy apukád hordozza, aki az anyukájától örökölte, aki nem tudott szülni... :D Gondold át még egyszer. :D

Sokszor szervi oka van, illetve néha pusztán ennyiből derül ki, hogy a kromoszómáknál nem stimmel valami és tulajdonképpen nem nőnemű a szó biológiai értelmében.

2015. júl. 10. 12:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem az az öröklődés amit irsz, hanem betegség vagy vlm más. De ezt én csak kérdeztem, mert nekem ezt úgy mondták. És nem 10 éves vagyok! több
2015. júl. 10. 13:57
 9/9 x0 ***** válasza:
Előfordul hogy méhen belüli fejlődési rendellenesség miatt valaki kéz, láb, stb. nélkül születik. Ugyanígy lehet, hogy egy fiúnak nincs hímvesszője, herezacskója. Ettől még a hasüregben, ágyékban lehetnek heréi. Ha rólad van szó, menj el orvoshoz, de készülj fel rá, hogy azt fogja mondani, hogy fiu vagy.
2015. júl. 12. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!